Play ponuda
Play ponuda
Današnja domaćica

22-godišnja Marija: 'Udala sam se mlada, s jedne strane mi je drago, a s druge žao…'

U showu 'Večera za 5 na selu' koja se ovaj tjedan odvija u Samoboru i okolici kuha uvijek nasmijana Marija Noršić.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 22.4.2021. u 18:00
Play ponuda

Četvrti dan ekipa će se okupiti u Samoboru kod 22-godišnja kuharica Marije Noršić koja za sebe kaže da je vrckava, vesela, šaljiva i dobra osoba. U emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavila se iz znatiželje, ali i da isproba nešto novo, upozna nove ljude i, naravno, demonstrira svoje kulinarske vještine.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Po struci sam kuhar, a tu sam školu odabrala jer sam odmalena voljela kuhati i uvijek sam išla mami oko lonca. Volim izmišljati recepte iz glave, dodavati nešto i stalno nešto eksperimentiram. Trenutačno radim u restoranu kao grill-majstor i stvarno je stresno, treba voljeti taj posao“, otkriva Marija koja priznaje kako kod kuće više kuha svekrva nego ona.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Doma baš ne kuham od kad imam malo dijete. Dosta mi je kuhanja na poslu pa to svekrva radi. Imam dobru svekrvu“, ističe Marija koja je ponosna majka male Sare, a u sretnom je braku već dvije godine.

„U braku sam dvije, skoro tri godine. Mlada sam se udala, ne znam zašto, tj. zbog ljubavi!“ nasmijano priznaje Marija pa nastavlja: „Možda je bilo malo prerano za udaju. S jedne strane mi je drago, a s druge mi je žao, ali nadoknadit ću ja to. A tajna dobrog braka je komunikacija jer se bez razgovora ne može ništa postići.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Večeras će se ekipa okupiti kod nje na večeri, a gosti imaju velika očekivanja od Marije jer je po struci kuharica. Ona se također nada da će ispuniti njihova očekivanja iako priznaje da njezino zanimanje nije nužno prednost.

„Ja jesam profesionalna kuharica, ali nisam u prednosti pred ostalima jer, na primjer, Dubravka sigurno ima više iskustva od mene“, zaključuje Marija.

Kako će proći njezina večera i može li Marija Noršić prestići visoke bodove koje je osvojila prva ovotjedna domaćica – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
kako je bilo nekad

Lorenta o starim božićnim običajima: 'Kad bi pao prvi mrak, baka ili mati bi pripremile fritule i suhu ribu'

Play ponuda

Više s weba