Play ponuda
Play ponuda
PREGLED

5 najemotivnijih momenata u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu': Miguel nakon rastave nikad više ne želi brak, Robi je jedva ostao živ, a Ljubica i Mladen nisu našli ljubav

Ovotjedni kandidati dolaze iz Istre, a pred kamerama su, osim svog kulinarskom umijeća otkrili i svoje srce. Tako su ispričali svoje životne priče, detalje mučnih rastava, ali se i dobro zabavili tako što su po prvi put zaplesali trance! Pogledajte pet emotivnih momenata u nastavku!

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 20.9.2020. u 15:00

Ljubica je bila Mladenova kandidatkinja u 'Ljubav je na selu'

Ljubica Pucić iz Pule otvorila je istarski tjedan u „Večeri za 5 na selu“, a u goste su joj došli umirovljenik i bajker Robert, slobodni umjetnik Miguel, taksistica Žaklina i radnik u kamenolomu Mladen za koje je pripremila predjelo Riblja forza, glavno jelo Fažanski feral i desert Slatki grijeh.

Dok je spremala svoju večeru, progovorila je o iskustima koje je imala u dvije sezone 'Ljubav je na selu', ali i kakva bi ona partnerica bila da je pronašla srodnu dušu.

"Predzadnji put... Nije se desilo baš ništa, prijateljstvo je ostalo, čujemo se tu i tamo, ali ja, da pravo kažem, ja na selo možda bi i išla, ali trebali bi biti neki drugi uvijeti", rekla je Ljubica referirajući se na sezonu u kojoj je upoznala Mladena te dodala da nikog ne omalovažava nego si je drugačije zamislila svoj život. 

"Nisam naišla na onog pravog, to je to", objasnila je. Potom je uslijedio isječak gdje Ljubica dolazi k Mladenu na imanje.

"Muškarac bi trebao razumjeti moje probleme i moje zahtjeve. Da ima nešto u sebi, da zna prići, da zna razumijeti... Međutim, da je radišan i da razumije i oju djecu i mene. Ja sam spremna pružiti ljubav više nego što je dobivam", komentirala je. 

Kasnije, kad je domaćica izašla pred goste, ni ona ni Mladen nisu očekivali da će se nakon 'Ljubav je na selu' opet sresti jer je upravo Ljubica bila njegova posebna gošća . „Bio sam malo iznenađen, ali osjećao sam se jako divno i ugodno“, rekao je, a potom su svi nazdravili za dobar provod.

1/5
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba