Večera za 5

Administratorica Marija Blašković: 'Moj će meni biti pobjednički zato što ću sve skuhati s puno ljubavi'

Marija Blašković dolazi iz mjesta Bestovje, radi u administraciji, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi se sprijateljila s novim ljudima i stekla nova iskustva. Važan joj je vizualan dojam i atmosfera kada ide u goste, a za sebe kaže da je vesela osoba koja ne voli negativne ljude...

RTL.hr
21.04.2021 18:00

Radim u prijevozničkoj firmi u administraciji, majka sam jedne curice od dvije i pol godine i u sretnom braku tri godine. Uz dijete i posao, uspijem odraditi i kućanske poslove ako si sve lijepo posložim", kaže Marija koja svoje slobodne trenutke najradije provodi u šetnji s djetetom ili u vožnji biciklom. A kad imam vremena, rado čitam", kaže 27-godišnjakinja i naglašava da je ljubiteljica Marije Jurić Zagorke.

Marija Blašković

Večerašnja domaćica otkriva kako je osnovne stvari kuhati naučila od majke, a znanje nadograđuje uz razne kuharice i recepte na internetu te dodaje zašto joj je uz dekoraciju hrane, važna i dekoracija stola.

Marija Blašković

Završila sam srednju školu za cvjećarku i aranžerku tako da volim da na stolu bude neki lijepi aranžman ili neki detalj te da je sve ugodno oku", kaže i otkriva zašto misli da će upravo ona pobijediti u 'Večeri za 5 na selu' u Samoboru i okolici. Moj će meni biti pobjednički zato što ću sve skuhati s puno ljubavi i sa srcem!"

Marija Blašković

A hoće li uistinu jelovnik Marije Blašković dobiti samo pohvale - ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u!