Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Nije joj prvi put

Aleksandra je prava majstorica za domaće likere i zimnicu, a večeras će pokazati koliko je spretna u kuhinji

Ranije je već sudjelovala u kulinarskom showu, kod kuće je glavna kuharica, a njezina jela uvijek dobiju velike komplimente.

Image
Press/ 31.7.2019. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Aleksandra Cvitković živi u Sesvetama, radi kao računovotkinja, a u slobodno vrijeme obožava kuhati za svoju obitelj i prijatelje te se družiti uz ukusno jelo. Kuhanje u showu ‘Večera za 5 na selu’ nije joj strano jer je ranije već sudjelovala u ‘Večeri za 5’, kada je bila i pobjednica tjedna. Priznaje da joj je draža priprema tradicionalnih jela te će večeras svojim gostima prirediti pravu domaću gozbu, a kuhati je naučila - gledajući!

"Naučila sam kuhati dok sam gledala svoju prabaku. Samo sam je gledala i nije mi ništa dala da kuham, već samo da gledam jer je rekla da ću imati vremena kuhati kasnije i imala je pravo", ističe današnja domaćica, koja kada ne kuha, voli provoditi vrijeme u svom vrtu, gdje sadi i održava cvijeće i uzgaja povrće. Osim toga, izrađuje domaće likere i prirpema raznovrsnu zimnicu.

Image
Foto:
Image

“Volim raditi svakakve vrste likera jer svako godišnje doba nosi svoje polodove. Uz to, volim raditi i domaću zimnicu – raznovsrne džemove, ukiseljeno povrće, ajvar…”, kaže Aleksandra, koja je nedavno počela učiti  šivati kako bi svojim unuciama mogla sašiti odjeću.

Njezina obitelj i dom najveća su joj sreća u životu te joj život u predgrađu puno bolje odgovara od onog u gradu.

Image
Foto:
Image

“Život u lijepoj prirodi ne bih mijenjala ni za što na svijetu. Nekada sam živjela u gradu, u stanu, ali ne može se usporediti koliko je ovo bolje. Ima mira i tišine. Živiš svoj život i nikome ne smetaš, a nitko tebi ne smeta”, priznaje Aleksandra, čiji je životni moto – “Budi zadovoljan i veseli se svakom novom danu!”

Hoće li joj ranije iskustvo u showu i pozitivne misli pomoći da nadmaši Ljerku u bodovima, pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VOLI SELO

Mladi domaćin Luka: 'Djed mi je ostavio imanje i nadam se da će i moj sin jednom ostati tu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba