Večera za 5 na selu

Aleksandra otkrila: 'Prijavila sam se zbog unuka, stalno me pitao o emisiji'

Aleksandra Cvitković ugostit će protukandidate posljednjeg dana 'Večere za 5 na selu'.

RTL.hr
12.05.2023 18:00

Posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5 na selu' protukandidate će ugostiti knjigovotkinja Aleksandra Cvitković. Ova dama dolazi iz Sesveta te za sebe kaže da je osoba puna energije koja u slobodno vrijeme vozi bicikl i hoda. Već je imala iskustva kuhanja pred kamerama, sudjelovala je u jednoj od prošlih sezona 'Večere za 5 na selu' te birala stylinge u 'Shoping kraljici', a s obzirom na to da istinski uživa u kuhanju, odlučila se još jednom prijaviti u popularni kulinarski show.

"Živim sa suprugom u prizemlju, a na katu su mi snaha i sin. Imam kći koja nije daleko od nas, tu je u Novom Zagrebu, imam dvoje unučadi - od devet i šest godina. Kao baka nisam stroga i ne mogu biti, baka je baka. Lijepo provodim vrijeme s njima, lijepo se igramo, ili budemo unutra, zavisi kakvo je vrijeme, odemo do doma našeg, povremeno u kino, i tako", jasna je Aleksandra. "Imamo bigla, ja sam mu samo skrbnik, gazde su mu sin i buduća mu supruga. Jako je zvrkast i sve što posadimo oko kuće, on raskopa. Imamo i kornjaču", predstavila se današnja domaćica.

Večera za 5 na selu - Aleksandra Cvitković

"U slobodno vrijeme radim puno likera, od puno vrsta voća, imam u dvorištu svome i mentu, pa od mente radim, probala sam od rogača napraviti, od borovnica, kupina... U show sam se prijavila radi unuka Lovre, on je znao gledati emisiju, pitao me je li istina dolaze kod nas u goste i snimaju, ja sam rekla da da i onda se prijavila zbog njega", jasna je Aleksandra. Pobjeda joj nije bitna, na prvom mjestu joj je upoznavanje novih dragih i divnih ljudi. "I utješna nagrada je dobra", zaključila je.

Hoće li Aleksandra uspjeti dostići Anine bodove, pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati samo na RTL-u! Emisiju možete gledati i na PLAYU .