Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Današnja domaćica

Ana Apsaradha je tri godine živjela u Indiji: 'Studirala sam indijski ples, proučavala indijsku kulturu i kuhinju koja je jako bogata'

U 'Večeri za 5 na selu' u Samoboru i okolici kuhat će i jedna vegetarijanka, profesorica filozofije i religijske kulture te voditeljica plesne škole koja vodi iznimno zanimljiv život.

Image
Foto: Facebook/Ana Apsaradha
RTL.HR/ 30.3.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svestrana Zagrepčanka Ana Jug, umjetničkog imena Ana Apsaradha, za sebe kaže da je spontana, prirodna i šaljiva osoba koja voli putovati, a uz brojne zanimacije njezini hobiji su još i izrada kostima, nakita za ples i sve vezano uz njezinu plesnu školu. Ples joj je velika životna ljubav i strast te pleše od pete godine života.

Image

Večera za 5 na selu

Foto: RTL
Image

Večera za 5 na selu

RTL

„Profesorica sam filozofije, religijske kulture i etike, ali ne radim u struci jer nisam mogla pronaći posao nego se bavim plesom i vodim svoju plesnu školu. A nakon fakulteta sam otišla u Indiju studirati indijski ples i živjela sam tamo tri godine. Proučavala sam indijsku kulturu i kuhinju koja je izuzetno bogata začinima i drugačija. Jako mi se svidjela pa sam i sama počela tako kuhati“, otkriva Ana koja će na svojoj 'Večeri za 5 na selu' gostima predstaviti orijentalne okuse koje preferira.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Drago mi je da mogu predstaviti moju kuhinju Indije i Orijenta i da će to kušati netko tko možda još nije. Nisam previše kompetitivna pa mi pobjeda nije bitna“, ističe Ana koja je uz to i vegetarijanka pa će njezinim gostima sigurno biti zanimljivo kušati njezine specijalitete.

Image
Foto: Facebook/Ana Apsaradha
Image
Facebook/Ana Apsaradha

Uz ples, kuhanje i proučavanje indijske kulture i umjetnosti, Ana piše svoj blog u kojem se često pronađe i tema majčinstva. „Oduvijek sam htjela biti majka jer imam poseban odnos sa svojom majkom, ona je moja srodna duša, koliko god to zvučalo neobično. Ona me je naučila koliko je majčinstvo sveto i jedan nenadmašan poziv koji život čini smislenim“, otkriva Ana, inače majka dvojice sinova: „Oni su genijalna stvorenja, nešto što me kompletno oplemenilo, odlični su, puni energije, prava predivna i zdrava djeca!

Kako će se Ana snaći kao domaćica u 'Večeri za 5 na selu' i hoće li se njezini specijaliteti svidjeti gostima – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba