Večera za 5 na selu

Ana ima niz interesa, no žali zbog ozljede koja joj je prekinula sportsku karijeru: 'Meni je to jako...

Ana Merle od prvog razreda osnovne škole trenirala je karate, no svemu je na put stala ozljeda koljena.

RTL.hr
10.05.2023 18:00

Maturantica Ana Merle najmlađa je ovotjedna kandidatkinja, a obilježit će sredinu tjedna u 'Večeri za 5 na selu' . Ugostit će protukandidate kojima će predstaviti svoje vještine, u koje, nježnim godinama unatoč, Anini kolege iz emisije nimalo ne sumnjaju.

Svestrana gimnazijaka u slobodno vrijeme bavi se slikanjem, rukotvorinama, heklanjem, sportom, teretanom, karateom, filozofijom, politikom, a tu su i umjetnost, književnost, humanitarne akcije i različite druge inicijative. Za sebe kaže da je komunikativna, brižna, kreativna, vedra, nasmijana, mudra i osjećajna. Omiljeno jelo su joj chimichange i preferira meksičku kuhinju.

Večera za 5 na selu - Ana Merle

"Smatram za sebe da sam svestrana, komunikativna, većinom ekstrovert, a ponekad sam i introvert. Kad se naljutim, nisam živčana i agresivna, više se zatvorim u sebe i plačem... Puno plačem i jako sam emotivna, diraju me svakakve stvari. Da li je emotivnost pretjerana, ne znam, ali takva sam kakva sam", ispričala je Ana. Dodala je da je često i lijena. "Znam biti neorganizirana, ali nadam se da će na večeri i sva priprema, da će sve dobro proći i da će se manje moje mane isticati", dodala je djevojka.

Čim je krenula u prvi razred osnovne škole, upisala je i karate, no ozljedila je koljeno pa morala prestati. "Meni je to dosta teško palo", zaključila je djevojka. "Moja strast prema kuhanju je razlog moje prijave, volim kuhati, a još više volim kad se kuha moja hrana. Neću reći da mi nije bitna pobjeda i glavna nagrada, imam sportski duh, ali na karateu smo naučili i priznati poraz i nositi se s njim. Smatram da je svako iskustvo dobrodošlo", zaključila je ova perspektivna djevojka.

'Večeru za 5 na selu' možete gledati svakim radnim danom od 20.15 sati na RTL-u, a emisiju možete gledati i na PLAYU .