Večera za 5

Andreja: 'Jako sam osjećajna, moji na poslu kažu da me i recept za čupavce može rasplakati'

Ekonomistica Andreja Halamek dolazi iz malog predivnog sela Druškovca blizu Ivanca, gdje se nedavno preselila i sada uživa sa suprugom i sinom.

RTL.hr
04.03.2020 18:00

Ta 32-godišnjakinja za sebe kaže da je dosta tvrdoglava, ponekad paničari, no s druge strane, veliki je zabavljač, voli druženja i jako je emotivna.Moje paničarenje neće utjecati na moje kuhanje, smirit ću se na svoj način i odraditi tu večeru kako treba. U show sam se prijavila zato što volim kuhati, jako volim jesti, obožavam isprobavati nove stvari i veliki sam gurman. Nije mi cilj pobjeda, bitno mi je druženje i puno dobre hrane", otkrila je Andreja i dodala kako najradije provodi svoje slobodno vrijeme.

Andreja u kuhinji

Volim se kartati, izlaziti i puno čitati. Suprug ima veliku kolekciju stripova, što i sin voli, tu je ljubav prema stripovima naslijedio od tate", kaže crnka i priznaje da je previše blaga mama , a i da je inače vrlo emotivna osoba.

Andreja plače

Možda sam previše popustljiva. Uvijek me strah da sin ne bi bio žalostan, da mu ne bi bilo nešto teško... Jako sam osjećajna, moji na poslu kažu da me i recept za čupavce može rasplakati. Taj teški period u djetinjstvu, kad mi je majka bila bolesna, očvrsnuo me kao osobu, no pogađa me nepravda i ne znam biti tiha - odmah reagiram, a ljudi to zamjere. Kod mene nema sredine - ili me voliš ili ne", kaže ekonomistica koja obožava svoj život na selu.

Andreja Halamek

Mislim da sam prava domaća puca , stalno oko mene mora biti akcije... Ne volim nigdje dugo sjediti. Ljepše mi je cijeli dan biti u vrtu i kopati nego peglati u kući ili raditi bilo koji kućanski posao. Znam da se sve to mora, ali uvijek radije biram da budem vani na zraku", zaključila je Andreja.