Večera za 5

Andreja misli da Ivanka igra igrice, no oglasila se i ona: 'Ja dajem ocjenu onako kako ja hoću!'

Andreja je kuhala i komentirala Ivankine "igrice", no o svemu se oglasila i sama Ivanka.

RTL TV
05.03.2020 15:20

Andreja je sinoć kuhala, ali i iskreno komentirala dramu koja se odvija u "Večeri za 5 na selu" .

"Drama traje od utorka. Sad nakon što sam prespavala vidim da na neke stvari ne možeš utjecati, ali ja se nadam da sam se možda i prevarila i da se netko ne igra. Iako, kako više pričaš s nekim i ostaješ nasamo, vidiš da je netko zapravo došao isključivo radi pobjede i da jednostavno nas sve ostale popljuje. Meni nije jasno kako se netko može prijaviti na 'Večeru za 5' pa reći da ne jedeš večeru. Ja za to nemam objašnjenje", iskreno je poručila misleći pritom na gospođu Ivanku.

Naime, emotivnu Andreju zasmetala je činjenica kako Ivanki nikada nije ništa po volji te često kritizira ostale kandidate i ostavlja pune tanjure.

"Ona ne jede poslije 17, 17.30, nebitno, ali ona ne večera, pa mi nije jasno zašto je uopće došla! Ne možeš pred kamerama i za večerom jedno, finjak, a dok nema kamera sasvim nešto drugačije. Stalno upozoravati, stalno kritizirati nekoga, to tako ne ide. Svi mi kritiziramo, ali baš toliko tu di je večera. Ništa nije kako treba, nitko nije opušten. Samo je prvu večer bilo sve kako treba", završila je svoju iskrenu ispovijest.

U komentiranje protukandidata uključio se i Dario . Pritom je otkrio i koga obožava, a koga malo manje.

"Najviše mi se sviđaju Marija i Andreja , a za ove dvije ne znam što bi rekao. Tko sam kopa drugome jamu, sam u nju upada, tilililili", u svom je stilu kratko prokomentirao svoje kulinarske suparnice.

"Što je meni Vlatka kćer, koju sam ja ocjenu dala Vlatki i koju će ona meni, to oni nemaju što zamjeriti i ne smiju, jer ja dajem ocjenu onako kako ja hoću i kako ja ocijenim kakvo je meni jelo. Svatko ima šansu dati ocjenu koju želi", istaknula je Ivanka .

Andreja je zatim otkrila kako unatoč toj negativnoj vibri može lijepo ugostiti ljude, jer je ona prema njima iskrena.

"Svi znaju moje mišljenje i rekla sam da mi se to ne sviđa. Jedino mi je problem kad vidim da netko glumi, te lažne osmijehe i komentare ne volim, ali mogu to odraditi kako treba." I odradila je odlično te je za svoju večeru dobila ukupno 34 boda.

Večeras kuha Dario koji najavljuje veliki spektakl, a hoće li se on svidjeti njegovim gostima - pogledajte u 20 sati na RTL-u!