Večera za 5

Andreja se pokazala kao zahvalna gošća, hoće li joj se to vratiti?

Današnja epizoda kulinarskog showa Večera za 5 na selu" rezervirana je za ekonomisticu Andreju, koja živi u mjestu Ivanec i koja ima prilično težak zadatak - prestići visokih 37 bodova vodeće Vlatke.

RTL.hr
04.03.2020 11:00

Naime, Vlatka je u ponedjeljak ponudila tradicionalne zagorske specijalitete, a najveću je ocjenu dobila od svoje mame - i tu ništa ne bi bilo sporno da Vlatka i Ivanka nisu odlučile da će svoj odnos prešutjeti ostalima. Kad se u utorak sve doznalo, to je prilično opteretilo domaćicu Mariju pa je atmosfera na večeri bila pomalo ukočena, a Ivanka i Marija dale su joj šestice.

na večeri kod Andreje

Marija će dobiti utješnu nagradu, poklon-bon Prima namještaja od 1000 kuna, a borba za glavnu nagradu i poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna danas će se odvijati između Vlatke i Andreje . Crnokosa se ekonomistica pokazala kao zahvalna gošća koja je u ova dva dana domaćicama podijelila dvije devetke, a kako će se ostalim natjecateljima svidjeti njezini specijaliteti, ne propustite pogledati u novoj epizodi Večere za 5 na selu" u 20 sati na RTL-u.