Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Andreja se pokazala kao zahvalna gošća, hoće li joj se to vratiti?

Današnja epizoda kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ rezervirana je za ekonomisticu Andreju, koja živi u mjestu Ivanec i koja ima prilično težak zadatak - prestići visokih 37 bodova vodeće Vlatke.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 4.3.2020. u 11:00
Play ponuda

Naime, Vlatka je u ponedjeljak ponudila tradicionalne zagorske specijalitete, a najveću je ocjenu dobila od svoje mame - i tu ništa ne bi bilo sporno da Vlatka i Ivanka nisu odlučile da će svoj odnos prešutjeti ostalima. Kad se u utorak sve doznalo, to je prilično opteretilo domaćicu Mariju pa je atmosfera na večeri bila pomalo ukočena, a Ivanka i Marija dale su joj šestice.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Marija će dobiti utješnu nagradu, poklon-bon Prima namještaja od 1000 kuna, a borba za glavnu nagradu i poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna danas će se odvijati između Vlatke i Andreje. Crnokosa se ekonomistica pokazala kao zahvalna gošća koja je u ova dva dana domaćicama podijelila dvije devetke, a kako će se ostalim natjecateljima svidjeti njezini specijaliteti, ne propustite pogledati u novoj epizodi „Večere za 5 na selu“ u 20 sati na RTL-u.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELA DRUŽBA

DJ Baki za RTL.hr o pobjedi i druženju s kandidatima: 'Baš smo se neki dan zarakijali, a sa Željkom sam najbolji'

Play ponuda

Više s weba