Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Današnja domaćica

Anka Šutalo iskreno o poslu i životu: 'Bilo je dosta zlobnika i loših komentara, nekad sam se znala rasplakati'

U večerašnjem izdanju RTL-ove kulinarske emisije kuha 58-godišnja ekonomistica i poduzetnica iz Požege koja će svojim sugrađanima u 'Večeri za 5 na selu' pripremiti ukusne specijalitete, ali i otkriti kako u gradu svatko ima mišljenje o njoj.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 24.3.2022. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Simpatična Anka Šutalo jedina je ovotjedna natjecateljica među kandidatima 'Večere za 5 na selu' koja se odvija u brdovitom dijelu Slavonije, u Požegi i okolicu. U emisiju se prvenstveno prijavila zbog druženja, zabave i upoznavanja novih ljudi, a pobjedu, kako kaže, ne očekuje. Anka za sebe kaže da je vesele naravi, optimistična i uvijek voli vidjeti ono dobro u ljudima, a najviše je ljute nepravda i nedostatak empatije prema drugima. Sa suprugom vodi građevinsku firmu te je često zauzeta zbog posla, a kaže kako se kroz svoj staž susrela s raznim karakterima.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U ovom gradu ljudi koji me ne poznaju misle da se pravim važna, da se samo dotjeram i vozim autom kroz grad. Međutim, oni koji me poznaju žestoko se svađaju s takvima i brane me“, ističe Anka pa nastavlja svoju priču: „Puno sam se promijenila, bila sam jako stidljiva kad sam bila mlada i smetale su mi svakakve priče, a onda te život nauči da se promijeniš. Bila sam jako stidljiva, a sada više nisam. Uvijek sam se izdvajala od ostalih jer sam imala svoju firmu i morala sam puno putovati, surađivati s raznim firmama i ljudima. Bilo je dosta zlobnika i loših komentara, nekad sam se znala i rasplakati, no poslije sam shvatila da od toga nema ništa. Sad me to uopće ne smeta jer prijatelji koji se sa mnom druže i moja obitelj znaju kakva sam osoba.“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za razliku od tih 'gradskih priča', ovotjedni kandidati 'Večere za 5 na selu' o Anki imaju samo riječi hvale. „Ona je super osoba, draga ljubazna, nemam ništa za reći osim sve najbolje“, rekao je Davor koji jedva čeka vidjeti što će im današnja domaćica pripremiti i nada se ukusnoj večeri i dobroj atmosferi.

Image
Foto:
Image

Anka najčešće priprema tradicionalnu kontinentalnu kuhinju, a izbjegava egzotične začine te pripremanje ribe zato što je ne voli čistiti. Omiljeno joj je jelo pileći paprikaš, voli kuhati juhe, pripremati razna pečenja i grah, a izvrsna je u izradi slastica.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Jako volim peći kolače i upisala sam tečaj za slastičara. Jedno vrijeme sam imala zamisao da bih rado otvorila slastičarnu na moru jer sam vidjela da Dalmatinke ne vole baš raditi deserte i ja sam na godišnjem često radila deserte“, priznaje Anka koja, osim pečenja kolača, u slobodno vrijeme voli crtati, družiti se s unucima i snahama te pjevati!

Kakvu će poslasticu Anka danas pripremiti za svoje goste i može li nadmašiti Davora – pogledajte u novoj epizodi omiljene 'Večere za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba