Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GLASAJTE

ANKETA - Jovan je bio glavni zavodnik u 'Ljubav je na selu', a sad stiže u 'Večeru za 5 na selu': Zna li kuhati kao što zna šarmirati?

Najzabavnija emisija o kuhanju u kojoj se, osim posluženih specijaliteta tipičnih za kraj iz kojeg dolaze natjecatelji, nerijetko ocjenjuje i njihov karakter - uskoro stiže na program RTL-a!

Image

Sa samog istoka Hrvatske, iz mjesta Mlaka Antinska stiže Jovan Karapandža. Sa samo trideset godina, ovaj mladi Slavonac već je vlastitim rukama izgradio poljoprivredno carstvo, a svojim izgledom oduzima dah gdje god se pojavi. Za sebe kaže da je komunikativan, zabavan, iskren i znatiželjan, a vrijeme voli provoditi jašući konje ili izlaziti s prijateljima. No, ispod njegove impozantne vanjštine, krije se podjednako zadivljujuća topla duša puna nježnosti koja strpljivo čeka svoju srodnu dušu.

RTL.HR/ 20.3.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jovan Karapandža, farmer iz Mlake Antinske koji je tražio srodnu dušu u desetoj sezoni 'Ljubav je na selu', popularnoj emisiji koja spaja srca vraća se na Tv ekrane! No, ovaj šarmer farmer ovog puta neće tražiti srodnu dušu već će se okušati u kuhanju. 

U jednom od tjedana pred nama Jovan će ugostiti još četiri kandidata 'Večere za 5 na selu' te pokušati osvojiti nagradu za najboljeg domaćina svog tjedna. 

Osim što će kuhati i ugostiti kandidate i kamere 'Večere za 5 na selu' ne sumnjamo da će ih i šarmirati. No, hoće li ih oduševiti i svojim kuhanjem? 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba