Play ponuda
Play ponuda
FRDAMANE ŽENE

Antun: 'Nema razlike između Zagorki i Međimurki - i jedne i druge jednako su zaguljene'

Ekipa iz Međimurja i Hrvatskog zagorja brzo se opustila pa su već prvu večer raspravljali o zanimljivim temama kao što su predrasude o ljudima.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 13.10.2020. u 14:00
Play ponuda

„Često govore kako su Međimurci jako zločesti ljudi, a za nas se Zagorke veli da smo frdamane žene ženske, to znači da smo oštre“, kaže Gordana, a Karmen dodaje: „Zeznute.“ „To su sve same istine“, rekao je Antun i nasmijao dame.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Baš je glupo to razmišljanje, predrasude o ljudima… Je li Zagorac, Međimurac ili Dalmatinac, zašto te predrasude?! Svugdje nas ima zločestih i svakakvih ljudi“, nastavila je Gordana, a i Antun je i dalje kroz šalu tvrdio kako frdamanih žena najviše ima u Zagorju. „Moglo bi se to prevesti kao 'zlobne', ali ja mislim da sam živi dokaz kako to nije istina“, kroz smijeh je govorila Gordana, a Antun dodao: „Nema razlike između Zagorki i Međimurki - i jedne i druge jednako su zaguljene i jednako dobre.“ „Razlika je samo u naglasku, a sve ostalo je zabava. Dobri su i Zagorci i Međimurci“, zaključila je Karmen i otkrila da je njezin muž Zagorac.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20 sati na RTL-u.

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba