Večera za 5 na selu

Arno je u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' bio s Elenom, kćeri svog pokojnog prijatelja: 'Vidi se da mu je...

Kulinarski dvojac iz Rijeke ganuo je članove žirija svojom dirljivom pričom o prijateljstvu u posljednjoj sezoni 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

RTL.hr
11.05.2022 15:30

U ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' gledamo kandidte iz Rijeke i okolice, a među kandidatima našao se Arno Rusich , ali i Mate Mašić , koji je u sinoćnjoj epizodi otkrio da je u vezi s Elenom Jelačom, kandidatkinjom posljednje sezone 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koja je bila Arnova kulinarska partnerica!

Naime, Elena Jelača (29) kandidatkinja je posljednje sezone showa' Tri, dva, jedan - kuhaj! ' u pratnji koja se natjecala u pratnji 52-godišnjeg Arna Rusicha , kuma i najboljeg prijatelja njezina pokojnog oca. Taj tragični događaj zbližio ih je zauvijek, a Arno je obećao da će Eleni i njezinoj obitelji uvijek biti na raspolaganju.

Pročitajte još
Mate otkrio kako je osvojio fatalnu Elenu: 'Pričom, mogu jako puno pričati kad sam nervozan'

"Elenu znam otkad se rodila. Njezin pokojni tata i ja smo vjenčani kumovi, on je meni bio najbolji prijatelj. Imao je tešku bolest koju nije uspio pobijediti i tu smo se zbližili, znali smo što će se dogoditi i to nas je zbližilo, da to zajedno prebrodimo.Sam sebi sam rekao kad sam znao da će se to dogoditi, da sam njima uvijek na raspolaganju, gdje god mogu pomoći", ispričao je emotivni Arno.

Pročitajte još
Večera puna pohvala i dobrog raspoloženja: Domaćin Zoran osvojio tri desetke!

Elena je nedavno u intervjuu za RTL.hr otkrila kakav je Arno.

"On je osoba koju kad trebate, nazovete ga i on je tu za sva pitanja i poteškoće. Stvarno smo se zbližili otkad se sve to dogodilo i vidi se i da je njemu stalo da bude dio mog života", rekla je mlada Elena.

Objasnili su i odakle oni u showu!

"Arno se godinama unazad htio prijaviti, ali nije imao pratnera. Ja sam se snimila kako kuham jedno jelo i stavila sam to na Instagram, to je vidjela njegova žena i javila mi se i rekla 'Zašto se vas dvoje ne bi prijavili u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'?' ispričala je Elena, koja je dvojac na kraju i prijavila.