Play ponuda
Play ponuda
Današnji domaćin

Arno ranije sudjelovao u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' s Matinom djevojkom: 'Odustali smo zbog privatnih razloga'

Simpatični Arno Rusich uspio je zadiviti tročlani žiri u devetoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa, a večeras će pokušati oduševiti svoje goste u 'Večeri za 5 na selu'

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 11.5.2022. u 18:00
Play ponuda

„Ove godine sam sudjelovao u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' s kolegicom Elenom, inače Matinom djevojkom. No zbog privatnih razloga smo morali odustati pa mi je show 'Večera za 5 na selu' nekakav način da se iskupim sam sebi što nisam nastavio dalje“, započinje 52-godišnji Arno Rusich, koji je na kulinarskoj audiciji s 29-godišnjom Elenom Jelačom od Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka dobio tri zelene kuhače i tako zaslužio prolaz dalje, no bili su spriječeni nastaviti natjecanje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Zato će se Arno danas posebno potruditi kako bi pokazao svoj kulinarski talent i ovotjednoj veseloj ekipi pripremio ukusnu večeru za pamćenje. Najviše voli kuhati mediteransku kuhinju s obzirom na to da je talijanskog podrijetla, ali nisu mu strane i druge kuhinje, pogotovo tradicionalni grobnički specijaliteti jer je on, kako ističe, pravi grobnički zet.

Image
Foto:
Image

Osim toga, za Grobnik ga veže i njegova sportska karijera koju je posebno volio u ranijim godinama. „Cijeli sam život bio u sportu, a pronašao sam se u nogometu i igrao za lokalne lige te klubove NK Grobničan i NK Rječina. Imao sam lijepo iskustvo kao mlad, puno sam putovao i upoznavao ljude zahvaljujući nogometnim turnirima. No 1999. godine sam imao tešku ozljedu koljena i nakon toga više nisam igrao“, otkriva Arno koji trenutno radi kao savjetnik za poslovanje u vlastitom obrtu za zastupanje iako je po struci fizioterapeut.

Image
Foto:
Image

A kako će se Arno snaći u ulozi domaćina i koja će jela pripremiti svojim gostima – pogledajte večeras u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

Martina za RTL.hr o pobjedi u 'Večeri za 5 na selu' i novim prijateljstvima: 'Poziv za Nikolu i dalje vrijedi'

Play ponuda

Više s weba