Play ponuda
Play ponuda
Gužva na prvom mjestu

Arno također osvojio visokih 38 bodova: 'Dobili smo na pladnju sve što se na Grobniku može dobiti!'

U srijedu navečer 'Večer za 5 na selu' kuhala se na Grobniku kod simpatičnog Arna Rusicha, zvanog Ruža, koji trenutačno dijeli prvo mjesto sa Zoranom i Matom.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 11.5.2022. u 21:26
Play ponuda

Veliki ljubitelj gastronomije Arno odučio se na sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu', nakon što je morao odustati od sudjelovanja u posljednjoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' No već na samom dočeku se pokazao kao odličan u ulozi domaćina te su svi komentirali njegovu opuštenost.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nakon domaćeg aperitiva Arno je ekipi ponudio spoj mesa i ribe, odnosno kuhanu teletinu s namazom od tune i jaja. „Okusom je bilo fino“, pohvalila je Olivera neobičan spoj, a Jerko je bio kratak i jasan: „Predjelo je napravio za deset!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Za glavno jelo domaćin je ponudio ossobuco s domaćom tjesteninom, što je sve oduševilo. „Teletina je bila jako ukusna, meso se raspada“, komentirala je Olivera dok je Jerko priznao: „Ossobuco je bio za deset, savršen, onako kako bih ga i ja napravio.“ Međutim, iako su svi pohvalili njegovo glavno jelo, Arno je bio u šoku kad su gosti počeli rezati njegove domaće rezance jer je to nepojmljivo za svakog pravog obožavatelja tjestenine.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kao šećer na kraju domaćin je poslužio štrudlu od jabuke sa sladoledom koja je lijepo zaokružila njegovu večeru, a onda je za iznenađenje pripremio pravu grobničku feštu. Grobnički zvončari, pjesma i harmonika, prava domaća palenta krumpirica i grobnički sir dočekali su goste kako bi u veselom tonu završili večer.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Dobili smo na pladnju sve što se na Grobniku može dobiti“, kazao je Mate pa svom prijatelju dao ocjenu deset: „Arno, napravio si atmosferu, napravio si večeru i sve je bilo za deset! Vrhunski kuhar i vrhunski čovjek!“

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Domaćin je desetku dobio i od Olivere te Jerka: „Predjelo za 10, glavno jelo za 10, desert za 8 zbog kupljenog tijesta, zvončari za 10 i iznenađenje za 10!“ Jedino je Zoranu večera bila za ocjenu 8 pa je tako i Arno skupio visokih 38 bodova, kao i njegovi prethodnici, te se trenutačno nalazi na prvom mjestu sa Zoranom i Matom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sutra kuha Jerko, a može li glavni zabavljač tjedna osvojiti više bodova i tako prijeći u vodstvo – doznat će se u 'Večeri za 5 na selu' u četvrtak od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba