Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Božica na rubu suza od sreće: 'Da vi vidite kako moje srce lupa, ja jedva dišem!'

Domaćica Božica bila je posljednja ovotjedna kandidatkinja, a potrudila se pripremiti autohtone recepte, a neki su iz Zagorja!

RTL.hr/ 7.5.2022. u 8:30
Play ponuda

Naime Božica je rođena i odrasla u Zagorju, a već desetljećima živi na Pašmanu. Nakon pjesme i iznenađenja večeri koje je pripremila za goste, došao je red na proglašenje pobjednice tjedna, a Božica je pročitala poredak: na četvrtome mjestu smjestila se Nikolina, treće mjesto zauzela je Josipa, drugo su podijelile Rajna i Marija, a pobjednica je bila večerašnja domaćica koja se rasplakala od sreće!

A ocjene koju su Božicu dovele do prvog mjesta bile su sljedeće: Nikolina i Rajna dale su po desetku jer im je sve bilo odlično, Josipa je dala devetku jer joj Božičin jelovnik nije nadmašio ribu, a najkritičnija je ponovno bila Marija koja je dala sedmicu.

"Da vi vidite kako moje srce lupa, ja jedva dišem! Voljela bih da je ovo druženje, da uopće nije natjecanje, ali znam da mora netko pobjediti. Ja ne znam što reći, hvala, presretna sam!", rekla je Božica na rubu suza.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba