Play ponuda
Play ponuda
NAJLJEPŠE DOBA U GODINI

Božićni ugođaj kod Marice: 'Meni blagdani znače okupljanje obitelji'

Iz Zadra dolazi Marica Krstić i po zanimanju je dizajnerica tekstila, a svoje kulinarsko umijeće već je pokazala pred kamerama u emisiji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' te u 'Večeri za 5 na selu'.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 19.12.2022. u 18:00
Play ponuda

„Od posljednje epizode u kojoj sam sudjelovala velika je promjena to što sam dobila unučicu i što sam svoj način života promijenila za 180 stupnjeva. Početkom godine imala sam infarkt i od tog dana sve se promijenilo - način života, prehrane, potpuno je drukčije. Ne želim više doživjeti to što sam doživjela tako da više ne jedem crveno meso, pečeno, prženo, mogu reći da sam postala vegetarijanka s tim da ponekad jedem piletinu i puretinu“, kaže 56-godišnjakinja koja obožava tradicionalnu kuhinju, no voli i isprobavati nove recepte. „Kod mene je tradicija zastupljena u punoj mjeri. Meni blagdani znače okupljanje obitelji; od ručka, večere, doručka, kićenja jelke, pravimo velike jaslice tako da svi sudjelujemo u tome.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Moja treća prijava u 'Večeru za 5 na selu' je proizašla zato i da malo pokažem božićni ugođaj u Zadru i u mojoj kući, mom domu. Volim kuhati pa želim malo pokazati što se kuha u božićno vrijeme i kako se blaguje“, zaključuje Zadranka koja slobodno vrijeme najradije provodi u vrtu, izrađuje nakit, božićni nakit i pravi likere.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Kako će proteći druženje kod Marice - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZABRINULI SE

ANKETA Hoće li im ovo poremetiti planove? Novo iznenađenje za parove: 'Ne znamo što nas sad čeka'

Play ponuda

Više s weba