Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
večera za 5 na selu

Božidar bio pomirljiv uoči Snježanine večere, a pred Bernardicu stavio kviz: 'Znaš li što je ossobuco?'

U kombiju koji je vozio kandidate do Snježane Đuranec bilo je prilično zabavno. Kandidati su pjevali, a Božidar i Bernardica imali su raspravu te prigodni kulinarski kviz

RTL.hr/ 28.12.2022. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorio je Dario Oreški, a nastavila ga je Snježana Đuranec, djelatnica tekstilne tvrtke u Varaždinu. Ova ponosna baka i majka voli provoditi slobodno vrijeme sa svojom obitelji, unučadi i prijateljicama, a usto posebno voli praviti kolače. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se, kaže, zbog zanimljivog iskustva i novih poznanstava. Bavi se i svojim malim vinogradom te povrtnjakom, a svoje kuhanje temelji na tradicionalnoj kuhinji.

Kandidata je možda pet, no Snježanino predjelo nosi naziv 'Tri fantastik', dok joj se glavno jelo zove 'Zagorski oblizeki', a desert pak nosi naziv 'Princeza u narodnoj nošnji'. Pripravu večere započela je glavnim jelom - 'Zagorskim oblizekima' - junećim obrazima u umaku od šampinjona te s pireom kao prilogom. Nakon toga, bacila se na 'Trio fantastik', a posljednje jelo koje je pripravila bio je desert 'Princeza u narodnoj nošnji'.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Dok je Snježana pripremala stol i dekoracije za svoje goste, u kombiju se povela rasprava o konfliktu koji je s njom imao Božidar. "Očekujem da će hrana biti dobra, a kako bude bude, što sad. Ako je složila, nadam se da je složila dobro, nadam se da će biti dobra večera", pomirljiv je bio Božidar. Komentirali su kandidati potom tunu koja je bila namirnica u Snježaninom predjelu, što je ubrzo potaknulo Božidara da pred Bernardicu postavi i jedan kviz.

"Gospodine Božo, ja sam vama već rekla, nemojte me s takvim pitanjima postavljati, ja to niti znam niti sam znalac toga", diplomatski je Bernardica zaključila kviz. Božidara je, naime, zanimalo zna li Bernardica što je ossobuco i koliko vrsta graha postoji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li supruga uvijek u pravu?

'Što će se s vašim brakom dogoditi?': Antonija kandidatu game showa postavila strašno zanimljivo pitanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba