Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
večera za 5 na selu

Božidar i Snježana u okršaju: 'Cijelo vrijeme ste govorili da aranžiranje nije dobro. Cijelu večer'

Snježana i Božidar raspravljali su se tijekom njegove večere.

RTL.hr/ 29.12.2022. u 12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' nastavlja se dalje, a sredina tjedna pripala je umirovljeniku Božidaru Miodragoviću. Božidar je po zanimanju kuhar i dolazi iz Bjelovara. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi pokazao svoje kulinarske vještine. Predsjednik je Udruge kuhara grada Bjelovara i često sudjeluje u kulinarskim natjecanjima, nekad i kao sudac. Voli tradicionalnu i mediteransku kuhinju, a za sebe voli reći da je dobrodušan te da voli pomagati ljudima.

Božidar ima velikog iskustva u natjecanjima pa je tako prošle godine sudjelovao u 'Večeri za 5 na selu', kao i u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho', a sada je odlučan u namjeri da pobijedi u novom, specijalnom tjednu 'Večere za 5 na selu'. Posvetio se pripravi raskošnog blagdanskog stola, a kritikama se ne zamara. Uvjeren je Božidar bio i prije same večere da će konačno priuštiti gostima ono što je tema tjedna - blagdanska jela.

Nakon što je servirao svoju večeru, Božidar se morao suočiti sa zahtjevnim kandidatima, a u jednom trenutku imao je i okršaj sa Snježanom. Snježana je Božidaru poručila da nije završila za kuhara, no da su joj sva jela na stolu poznata. "Ovo su sve domaća autohtona jela i blagdanska jela. Nije tvoje jelo bilo loše jelo, ne mogu ja reći to", rekao joj je Božo, a Snježana je nastavila: "Ovako ću vam reći: 'Cijelu jučerašnju večer ste se trudili da okrenete priču na moje aranžiranje glavnog jela, ali nijednom riječju niste rekli da je neko jelo bilo dobro. Cijelo vrijeme ste govorili da aranžiranje nije dobro. Cijelu večer", iskrena je bila Snježana.

Dok mu je Snježana davala do znanja da to od njega nije u redu, Božidar se branio. "Žalosno, žalosno!", ljuto je zaključila Snježana. Božidar je potom dodao da za njezina jela nije mogao komentirati ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Sašu Đorić, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'Vjerujem u bajke i svaki dan pokušavam biti istinski sretna'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba