Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ivan sve objasnio

'Božidar Ivanu stalno nešto dobacuje, čak i prstima': Bernardica detektirala njihovu signalizaciju za stolom

Božidar i Ivan pravi su dinamični duo ovotjedne specijalne 'Večere za 5 na selu'

Image
Foto: Screenshot/RTL
RTL.hr/ 28.12.2022. u 12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorio je Dario Oreški, a nastavila ga je Snježana Đuranec, djelatnica tekstilne tvrtke u Varaždinu. Ova ponosna baka i majka voli provoditi slobodno vrijeme sa svojom obitelji, unučadi i prijateljicama, a usto posebno voli praviti kolače. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se, kaže, zbog zanimljivog iskustva i novih poznanstava. Bavi se i svojim malim vinogradom te povrtnjakom, a svoje kuhanje temelji na tradicionalnoj kuhinji.

Kandidata je možda pet, no Snježanino predjelo nosi naziv 'Tri fantastik', dok joj se glavno jelo zove 'Zagorski oblizeki', a desert pak nosi naziv 'Princeza u narodnoj nošnji'. Pripravu večere započela je glavnim jelom - 'Zagorskim oblizekima' - junećim obrazima u umaku od šampinjona te s pireom kao prilogom. Nakon toga, bacila se na 'Trio fantastik', a posljednje jelo koje je pripravila bio je desert 'Princeza u narodnoj nošnji'.

Image
Foto: Screenshot/RTL
Image
Screenshot/RTL

Nakon što je kandidatima servirala večeru, krenule su i primjedbe na račun odnosa između Ivana i Božidara. "Ja vaše poglede ne kužim", pokrenuo je temu Dario. "Primijetila sam da Božidar Ivanu stalno nešto dobacuje, čak i prstima", dodala je Bernardica. "Božo je meni davao neke signalizacije, može se očitati iz kamera detaljno, detektivi bi to mogli najbolje detektirati", komentirao je na kraju Ivan.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li supruga uvijek u pravu?

'Što će se s vašim brakom dogoditi?': Antonija kandidatu game showa postavila strašno zanimljivo pitanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba