Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Najiščekivanija večera

Božidar o sebi: 'Najuspješniji sam kuhar prve generacije ugostiteljske škole u Bjelovaru, a ostali kandidati nemaju mašte'

Posljednji domaćin u bjelovarskom tjednu 'Večere za 5 na selu' u finalnoj će epizodi gostima pripremiti svoje najveće specijalitete te se nada visokim ocjenama.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 4.6.2021. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Božidar Miodragović ima 66 godina i po zanimanju je kuhar pa od prvog dana ovotjedne 'Večere za 5 na selu' ne krije da se prijavio kako bi pokazao svoje kulinarske vještine, ali i odnio pobjedu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Predsjednik sam Udruge kuhara grada Bjelovara, ujedno i međunarodni sudac te prva generacija ugostiteljske škole u Bjelovaru i jedan od, mogu reći iskreno, najuspješnijih kuhara te generacije. Išao sam na mnoga međunarodna natjecanja kuhara, a najdraže mi je natjecanje na koje sam išao kao sudac prije dvije godine u Koreju, to mi je bio pravi izazov“, započinje svoju priču Božidar koji smatra da ga nitko od protukandidata ne može nadmašiti u kuhanju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislim da nemam konkurencije u cijeloj toj ekipi. Ja sam sva jela i slikao da se sve vidi kako je tko radio i moja kćer je bila razočarana s tim slikama jer ljudi nemaju mašte da to lijepo serviraju. Ja sam se jako potrudio da današnja večera bude picikato, mora biti sve savršeno dobro!“ otkriva današnji domaćin, a njegova se večera očekuje od prvog dana te gosti ne mogu dočekati da vide hoće li ispuniti visoka očekivanja.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Mislim da bi gosti trebali biti realni kod ocjenjivanja, a ako ne budu – to je njihov problem. No ovako fina jela mogu samo sanjati“, ističe Božidar koji će večeras ponuditi jela s potpisom, tj. njegove specijalitete koje je on sam osmislio i koja često priprema za svoje društvo.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Imam puno prijatelja koji dolaze kod mene da im kuham finu papicu, a za kandidate mislim da bi trebali malo više gledati kuharske emisije. Očito nemaju dovoljno mašte da daju ljepši ton jelima koja kuhaju. Oni su se prijavili i misle da je dovoljno skuhati kao što kuhaju doma“, komentira Miodragović te naglašava da je dekoracija jela vrlo važna.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Prezentacija je bitna jer oči kad bolje vide, onda i želudac bolje osjeti. Volim kad su gosti sretni i zadovoljni i kad su tanjuri prazni, a ne volim kad ostane i uvijek kažem – ako vam nije dobro, recite meni, a ako vam je dobro, onda recite svima!“ zaključuje Božidar.

Hoće li gosti danas komentirati svima ili samo Božidaru te može li pripremiti jelovnik za pobjedu – pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EUFORIČNA I SRETNA

Ella Dvornik u studiju 'Masked Singera'! Za RTL.hr kaže: 'Ovaj show mi je najbolje iskustvo u životu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba