Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
večera za 5 na selu

Božidar se osvrnuo na kritike: 'Ja se previše hvalim? Pa ja se ne hvalim, moja djela su tu, sve se vidi!'

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' ugostio je i Božidara Miodragovića iz Bjelovara. Tijekom priprave blagdanske večere, Božidar je odgovorio na kritike da je previše hvalisav

RTL.hr/ 28.12.2022. u 21:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Specijalni blagdanski tjedan 'Večere za 5 na selu' nastavlja se dalje, a sredina tjedna pripala je umirovljeniku Božidaru Miodragoviću. Božidar je po zanimanju kuhar i dolazi iz Bjelovara. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi pokazao svoje kulinarske vještine. Predsjednik je Udruge kuhara grada Bjelovara i često sudjeluje u kulinarskim natjecanjima, nekad i kao sudac. Voli tradicionalnu i mediteransku kuhinju, a za sebe voli reći da je dobrodušan te da voli pomagati ljudima.

Božidar ima velikog iskustva u natjedcanjima pa je tako prošle godine sudjelovao u 'Večeri za 5 na selu', kao i u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho', a sada je odlučan da pobijedi u novom, specijalnom tjednu 'Večere za 5 na selu'. Posvetio se pripravi raskošnog blagdanskog stola, a kritikama se ne zamara. Uvjeren je Božidar bio i prije same večere da će konačno priuštiti gostima ono što je tema tjedna - blagdanska jela.

"Vjerojatno drugi kandidati od mene imaju visoka očekivanja, a ja im zato hoću i pokazati da ću napraviti ono što produkcija i traži - blagdanska jela", naglasio je Božidar prilikom priprave večere. Na 'optužbe' da se previše hvali - Božidar je jasno odgovorio: "Što, da se ja previše hvalim? Pa ja se ne hvalim, moja djela su tu, sve se vidi. Je li ima ljudi koji misle da ja ne znam kuhati? Ne bi ja išao na ta razna natjecanja i radio u buksu gdje imaš određeno vrijeme 45 minuta pa što ti Bog da?". Nakon što je odgovorio na kritike, Božidar je završio pripravu domaće majoneze za francusku salatu, na koju je u konačnici bio jako ponosan.

Kulinarski show 'Večera za 5 na selu' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
je li supruga uvijek u pravu?

'Što će se s vašim brakom dogoditi?': Antonija kandidatu game showa postavila strašno zanimljivo pitanje

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba