Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRIČA KAO ŠPANJOLKA

Čak osam i pol godina Ivana je provela u Španjolskoj: Živjela je u šest gradova i bavila se nečim neprocjenji...

Ivana se u Španjolskoj bavila humanitarnim radom za koji je rekla da je lijep

RTL.hr/ 22.11.2022. u 20:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz Svete Nedelje, nedaleko od Samobora dolazi supruga i majka dvoje djece Ivana Rešetar Belak. Ova otvorena, komunikativna i zabavna domaćica po zanimanju je pomoćna kuharica koja trenutačno radi u proizvodnji najlona. Naime, 34-godišnja Ivana se prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu zbog novog iskustva, zabave, a svemu tome je i pripomagao nagovor majke Snježane koja je već sudjelovala u navedenom showu. Kada Ivana kuha, za stolom se najčešće nađe tradicionalna hrana, no kada je riječ o njezinim favoritima, na tronu su joj juha i tjestenina.

Sa svojim suprugom i dvoje djece voli provoditi slobodno vrijeme. Pri svemu joj pomaže stariji sin s kojim rado pravi kolače, kuha i čisti. Srećom, suprug joj pomaže s kućanskim poslovima, ali i ona mu se oduži kad on u "fušu radi zidariju".

Svestrana Ivana je otkrila zanimljiv podatak o svom životu. Rijetki znaju da je čak osam i pol godina živjela u Španjolskoj - i to u Madridu, Toledu, Alicanteu, Benidormu, Barceloni i Santanderu. Na svim navedenim mjestima radila je za jednu humanitarnu organizaciju. "Oni rade sa svima i svačime što je jako lijepo. To kada radiš, vidiš sve i svašta. Lijepo je i stvarno nemam riječi", prokomentirala je nesebična Ivana koja rado pomaže ljudima.

Saša se prisjetio kada je Ivana pričala u svom predstavljanju da je radila u Španjolskoj kao humanitarna radnica. Ivana je priznala kako ne zna što je radila u inozemstvu jer nije "toliko duboko ulazila u njezinu privatnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Natalija iz 'Večere za 5 na selu'

Natalija postala majka u tinejdžerskim danima pa sinu poručila: 'Nemoj biti na mamu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba