Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Za svaku pohvalu

Dalibor velika srca: 'Kroz humanitarnu udrugu pomažem onima kojima je pomoć potrebna i to me ispunjava'

Posljednji domaćin kvarnerske 'Večere za 5 na selu' je Dalibor Horvat iz Rijeke, umirovljeni časnik Hrvatske vojske te predsjednik humanitarne udruge Riječko srce.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 24.9.2021. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovotjedni kandidati imaju samo riječi hvale za današnjeg domaćina Dalibora koji ih je oduševio svojom srdačnošću, druželjubivosti i nesebičnosti da pomogne drugima. Naime, Dalibor se humanitarnim radom bavi već više od 10 godina, a rad njegove udruge je dobro poznat svima u Rijeci, ali šire.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Humanitarnu udrugu Riječko srce osnovali smo prije pet godina, a udruga radi i najviše djeluje na području Rijeke i napravili smo puno humanitarnih akcija. Drago mi je da smo postignuli to da je naš rad prepoznat u Rijeci, ali i u Hrvatskoj i šire. Humanitarni rad me ispunjava jer pomažem svima onima kojima je pomoć potrebna“, pojašnjava Dalibor koji uz to voli kuhati, zna kuhati i često priprema obroke za potrebite. Čak je na nekim akcijama sudjelovao i kuhao zajedno s kolegicom Doris Vlah, koja je također član njegove humanitarne udruge.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Osim toga, Dalibor će nekim gledateljima biti poznat iz još jednog RTL-ova showa jer mu ovo nije prvo iskustvo kuhanja pred kamerama.

„Sudjelovao sam u posljednjoj sezoni 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' jer me prijavila kćer te smo zajedno došli na kulinarsku audiciju, no nismo prošli dalje.  Zato jedva čekam da počne večera jer sam u glavi već sve posložio kako ću dočekati goste“, otkriva Horvat koji kad god ima vremena kuha za svoju obitelj.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Što će Dalibor pripremiti svojim gostima i hoće li ih oduševiti jelima i atmosferom te tko će odnijeti pobjedu tjedna – pogledajte u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
UPOZNAJTE IH!

Ivan je odabrao Donu, Gabrijelu i Vanju: Posebno mjesto u njegovom srcu ima 'zlatna djevojka'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba