Večera za 5 na selu

Dalmatinke nakon večere zapjevale bećarac na brodu pa Zoran pokazao kako se to radi, ali na moru

Zoran u posljednjem ovotjednom izdanju RTL-ovog kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' zablistao i prštao od sreće!

RTL.hr
03.12.2022 07:00

Otkako zna za sebe, 51-godišnja turistička djelatnica Antonija Pedišić živi u Primoštenu, a ondje joj je "najbolji život" pa ima i svoju obitelj, supruga i dva sina. opisala bi sebe kao vrijednu, veselu i optimističnu osobu koja je članica udruge KRČ čiji je fokus promocija običaja Primoštena i okolice, pjeva u klapi, biciklira, trči i bavi se pilatesom, ali isto tako je i kormilarka, mornarka i ribarica. S obzirom na to da je to njezin životni stil, ne začuđuje da voli mediteransku kuhinju i da izdvaja tunu kao omiljeno jelo. Ova vedra 51-godišnjakinja se prijavila u RTL-ov kulinarski show 'Večeru za 5 na selu' ponajprije zbog druženja, dobre zabave i zanimljivog iskustva.

"Ja san svoju i brija i šiša", a i kod ognjišta di se pura miša", zapjevala je Radojka i tako povela bećarac nakon večere na Antonijinom brodu što nije baš svima najbolje sjelo. Na to je Radojka rekla Zoranu da podigne malo atmosferu i zapjeva na što je on pojasnio njoj kako on ne zna pjevati bećarce.

A da je ovo jedna od rijetkosti, tvrdi Rahela koja je istaknula da je bećarac čula samo u Slavoniji, ali na brodu nikad. Radojka je dodala kako nisu za njih fine stvari, a baš u tom trenutku je Zoran odlučio zapjevati pjesmu 'Kud plovi ovaj brod' Radojke Šverko.

"Kud plovi ovaj brod/ kud ljude odnosi/ od svega samo znam/ povratka nema", pjevao je Zoran i to sam pred damama na što je Radojka dobacila: "Ma tko to može pjevati?"

Tada je postao još glasniji i dobio pratnju. "Na moru ljubavi i na pučini sna/ U ovom beskraju uvijek ostat ću ja", vodio je pjesmu i dodao kako se ne mogu pjevati bećarci u Dalmaciji na brodu.