Play ponuda
Play ponuda
SRETNO!

Danas kuha Alen: 'Pobjeda mi nije bitna, bitno mi je da se dobro zabavimo'

Alen se u 'Večeru za 5 na selu' prijavio zato što voli kuhati, kako bi upoznao neke nove ljude i doživio novo iskustvo, a vjeruje da će to biti jedno ugodno druženje.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 25.5.2023. u 18:00
Play ponuda

„Dolazim iz Ivanca, imam 45 godina i po zanimanju sam bagerist. Sretno sam oženjen već 12 godina, imam dvije kćeri. Tijekom tjedna radim na bageru, a vikendom se bavim ribičijom. Volim voziti motor, dobro društvo, naravno, roštilj, kotlovinu, popiti, kartati se i dobro zabaviti. Još od djetinjstva imao sam neki mali motor, pa malo veći, pa još veći i tako već dvadeset godina vozim motor. To mi je strast i adrenalin, uživam u tome. Često idem na moto susrete i motorijade po Hrvatskoj i malo vani. Kad je motorijada, obavezno moram kuhati grah, volim to. Kod ribičije najviše volim odmor, društvo i opet roštilj. Nekad se i ulovi, ali ribu većinom puštamo, ali nekad ponesem kući i ispečem je, što isto znam dobro napraviti…“, kaže Alen.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se u inat svima koji su me nagovarali na to. Pobjeda mi nije bitna, bitna mi je da je dobra ekipa i da se dobro zabavimo, otpjevamo nešto, pojedemo, popijemo…“, kaže Alen.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Kako će se ekipa provesti kod Alena - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'. Emisiju pogledajte i na PLAYU.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba