Play ponuda
Play ponuda
SRETNO!

Danas kuha Božica: 'Iako nisam s Pašmana, prijavila sam se u emisiju kako bih promovirala život na otoku'

U današnjoj 'Večeri za 5 na selu' ponovno će se kuhati u mjestu Ždrelac na otoku Pašmanu, gdje će ostale kandidatkinje ugostiti Zagorka Božica.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 6.5.2022. u 12:00
Play ponuda

„Iako nisam s otoka, prijavila sam se u 'Večeru za 5 na selu' kako bih promovirala Pašman. Otoci su tako zaboravljeni, tako nepristupačni, puno su teži za život, osobito za mlade ljude. I onda sam htjela da se vidi kako ljudi na otoku žive, što rade, što kuhaju, čime se bave, kakve su osobe... otok me potaknuo da se prijavim“, rekla je Božica.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Danas je proglašenje pobjednice i dosad su sve četiri kandidatkinje dale sve od sebe kako bi svojim gošćama pripremile večeru za pamćenje, no najbolja može biti samo jedna. Prva ovotjedna domaćica bila je Josipa, koja je za svoju večeru osvojila 32 boda, u utorak je kuhala Marija i osvojila 35 bodova, srijeda je bila rezervirana za Nikolinu koja je za svoja jela dobila 30 bodova, a jučer je riblji meni poslužila Rajna i dobila 35 bodova.

Marija i Rajna trenutačno dijele prvo mjesto, a hoće li se o pobjednici odlučivati danas na proglašenju ili će 5000 kuna ići Božici - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba