Večera za 5 na selu

Danas kuha Igor: 'Trudit ću se da kandidati budu zadovoljni mojom večerom i da sve bude na nivou'

Vukovarac Igor Burčak ima svoj OPG-a, radi u vinogradu i voćnjaku, po zanimanju je poljoprivredni tehničar i voditelj podruma u zadruzi Vrhunsko vukovarsko, a za sebe kaže da je pravi gurman.

RTL.hr
24.11.2021 18:00

Djeca i supruga najdraže su osobe u mom životu i uvijek su mi na prvome mjestu. Po zanimanju sam poljoprivredni tehničar, imam svoj OPG, radim u vinogradu i voćnjaku, a inače sam voditelj podruma u zadruzi Vrhunsko vukovarsko. Tamo radim na prodaji različitih proizvoda proizvođača OPG-a, koje prodajemo turistima u gradu", kaže Igor i nastavlja. Na mom OPG-u imamo voćnjake, vinograde. U voćnjacima imamo jabuke, kruške - nešto svježe potrošnje, a sad posljednjih godina više radimo preradu u različite sokove i većinu voća gledamo preraditi u rakije i likere. U vinogradima imamo nešto stolnog grožđa, no većinom je vinsko."

Igor Burčak

Na pitanje što mu je najljepše u njegovu gradu, 45-godišnjak kaže: U Vukovaru mi je najljepši Dunav . Ondje provodim jako puno vremena; u vožnji čamcem, na kupanju, idemo preko na Adu, kampiramo... Idem često na pecanje, to me opušta, a ponekad nešto i upecam. Kad ne upecam ništa, onda sam jako ljutit, onda nema večere, nema ničega i onda mi nemoj stajati na put."

Igor Burčak

U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se prvenstveno zbog druženja i razmjene iskustava s drugim kandidatima; da vidim što oni kuhaju, možda da nešto novo naučim, vidim gdje oni griješe i gdje ja možda griješim te da bih stekao nova prijateljstva. Trudit ću se da kandidati budu zadovoljni mojom večerom i da sve bude na nivou."

Igor Burčak

Kako će se Igor predstaviti te što će skuhati svojim gostima - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večer za 5 na selu'.