Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Danas kuha Ivana, misica i medicinska sestra: 'Suprug me nagovorio na sudjelovanje'

Četvrti je dan 'Večere za 5 na selu' u Podravini, a svoje protukandidatkinje ugostit će 24-godišnja Ivana Zvonar iz mjesta Šemovci pokraj Đurđevca.

Image
RTL.hr/ 19.5.2022. u 10:15
Play ponuda

Današnja domaćica je mlada medicinska sestra i bivša Miss Koprivničko-križevačke županije Ivana, koja će pokazati koliko je spretna u kuhinji i gošćama ponuditi spoj tradicije i modernog.

Image
Foto:
Image

„Od Ivane imam očekivanja kao i od svakog drugog kandidata, vjerujem kako su se svi prijavili u show jer vjeruju u sebe i znaju kuhati, očekujem da će biti fino“, smatra Ružica. Međutim, Ivanu je u RTL-ov kulinarski show prijavio njezin partner: „Suprug me nagovorio na prijavu da se malo podružim s ljudima jer sam većinom doma s bebom, da se malo provedem i vidim kako je to ispred kamera.“

Image
Foto:
Image

Bez obzira na razlog prijave, Ivana ističe kako je spretna kuharica jer svaki dan kuha za svoju obitelj, a brojna je jela naučila pripremati od mame i bake. Što će Ivana ponuditi svojim gošćama i može li nadmašiti trenutačno vodeću Lidiju – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba