Večera za 5 na selu

Danas kuha kum Dalibor, a doznat će se i pobjednik sisačkog tjedna: 'Najviše želim da se ne osramotim'

Posljednji je dan 'Večere za 5 na selu' u Sisku i okolici, a večeras će u mjestu Gušće protukandidate ugostiti 34-godišnji Dalibor Didulica.

RTL.hr
29.04.2022 12:30

Dalibor kao gost nije bio toliko strog, podijelio je dvije osmice i dvije desetke, a kakav će biti kao domaći i hoće li biti bolji od svog kuma Ivana , koji trenutačno drži prvo mjesto s 38 bodova – doznat će se večeras. Danas od mene možete očekivati dobru zafrkanciju, dobru klopu i dobru zabavu. Ne znam ako ću pobijediti, no najviše želim da se ne osramotim, da se dobro zabavimo i da mi ljudi pred malim ekranima plješću i kažu - bravo, Dalibore! Naravno da bih volio pobijediti, no to mi nije važno", ističe današnji domaćin, inače samostalni obrtnik, vlasnik građevinske firme te strastveni lovac.

Večera za 5 na selu, Dalibor Didulica
Večera za 5 na selu, Dalibor Didulica

Dalibor preferira domaća i tradicionalna jela pa će takva večeras pripremiti svojim protukandidatima, a za ekipu će čak okrenuti i jare na ražnju. Neću jesti jare, pojest ću krumpir i ostale priloge, ali jare nikako", kazala je Sandra nakon što je pročitala popis namirnica, a ni ostali gosti nisu bili najsretniji s tim odabirom, no svejedno jedna čekaju današnje druženje i večeru. Kako će skuhati kum Dalibor i tko će na kraju odnijeti pobjedu u sisačkom tjednu 'Večere za 5 na selu' – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!