Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Večeras u 20.15 sati

Danas kuha kum Dalibor, a doznat će se i pobjednik sisačkog tjedna: 'Najviše želim da se ne osramotim'

Posljednji je dan 'Večere za 5 na selu' u Sisku i okolici, a večeras će u mjestu Gušće protukandidate ugostiti 34-godišnji Dalibor Didulica.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 29.4.2022. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dalibor kao gost nije bio toliko strog, podijelio je dvije osmice i dvije desetke, a kakav će biti kao domaći i hoće li biti bolji od svog kuma Ivana, koji trenutačno drži prvo mjesto s 38 bodova – doznat će se večeras. „Danas od mene možete očekivati dobru zafrkanciju, dobru klopu i dobru zabavu. Ne znam ako ću pobijediti, no najviše želim da se ne osramotim, da se dobro zabavimo i da mi ljudi pred malim ekranima plješću i kažu - bravo, Dalibore! Naravno da bih volio pobijediti, no to mi nije važno“, ističe današnji domaćin, inače samostalni obrtnik, vlasnik građevinske firme te strastveni lovac.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Dalibor preferira domaća i tradicionalna jela pa će takva večeras pripremiti svojim protukandidatima, a za ekipu će čak okrenuti i jare na ražnju. „Neću jesti jare, pojest ću krumpir i ostale priloge, ali jare nikako“, kazala je Sandra nakon što je pročitala popis namirnica, a ni ostali gosti nisu bili najsretniji s tim odabirom, no svejedno jedna čekaju današnje druženje i večeru.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kako će skuhati kum Dalibor i tko će na kraju odnijeti pobjedu u sisačkom tjednu 'Večere za 5 na selu' – pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SREĆA NAJVEĆA

Domaćica Tihana: 'Kad rano postaneš mama, život te prisili da naučiš kuhati'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba