Play ponuda
Play ponuda
PROFESORICA EKONOMIJE

Danas kuha Lorella: 'Ja sam presretna majka, supruga, baka i poslovna žena!'

Profesorica ekonomije Lorella Moscarda dolazi iz mjesta Galižana, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se ponajprije zbog zabave, novog iskustva i upoznavanja novih ljudi.

Image

Večera za 5 na selu

RTL.hr/ 16.12.2022. u 18:00
Play ponuda

„Ja sam presretna žena! Neću odati recept, neka to bude samo za mene, neke tajne moraju ostati samo moje, ne treba sve podijeliti s drugima. Ja sam majka, žena, baka, profesorica i poslova žena! Zbog svega što sam doživjela, mogu reći da je moj život bajka. Usto, okružena sam mušketirima i prema meni se ponašaju kao prema princezi“, kaže ponosna baka dvojice unuka. „Ja sam ipak posebna jer ako ste primijetili, imam oči različitih boja - jedno je zeleno, a drugo plavo. Prije tridesetak godina mislim da sam jednim okom namignula suprugu“, kaže 58-godišnjakinja koja je supruga upoznala u srednjoj školi.

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

„Za sebe mogu reći da sam zemlja-zemlja jer volim more, ali ne volim brodove, barke, ne volim letjeti tako da ono što ću moći u životu vidjeti i posjetiti je ono što mogu posjetiti autom, nikako s avionom ili s brodom“, kaže domaćica čija obitelj ima vinariju u Vodnjanu. „Vino je za mene životna priča. Kad sam izgubila tatu, a možda mi je on s neba htio pomoći u tom smislu i nastavila sam u toj životnoj priči, njegovoj životnoj priči. Vino zna liječiti, itekako, naročito ako nemaš jednu kapljicu, nego dvije ili tri. Po karakteru sam žena brojki jer ne volim filozofirati, nego samo rad i trud. Moji bivši učenici samo bi rekli nešto dobro o meni, barem se nadam. Jako puno u životu sam podijelila petica, ne zbog toga što lako dijelim petice, nego zato što sam imala i dobru djecu koja su zaslužila petice. Nisam znala kakve ću ocjene dati u 'Večeri za 5 na selu', mislila sam da ću biti stroža, ali na kraju sam uživala u toj hrani tako da nisam bila previše stroga.“

Image

Večera za 5 na selu

Foto:
Image

Večera za 5 na selu

Kakve će ocjene dobiti Lorella i hoće li biti pobjednica tjedna - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

Play ponuda

Više s weba