Večera za 5 na selu

Danas kuha Manda: 'U show sam se prijavila zbog druženja, a ako pobijedim, znači da vrijedim'

Manda Filipović rodom je iz Bosne i Hercegovine, udala se u mjesto Gradec, a radi u Austriji pa trenutačno živi na relaciji Hrvatska-Austrija. Radi kao organizatorica kulturnih djelatnosti i obožava kuhati, a ovo joj nije prvo sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu'!

RTL.hr
18.11.2021 18:00

Hobiji su mi hodanje oko jezera, nekad brzo hodanje, nekad joggiranje... Bitno mi je da držim do sebe i želim tako izgledati, ali nije mi to na prvome mjestu. To me mama naučila, odgojila me tako i rekla: 'Prvo sebe sredi pa onda sve ostalo u kući'. Čitam knjige, šišam od sedmog razreda svoju obitelj, prijatelje... i otad je krenula ljubav prema šišanju . Željela sam ići za frizerku, ali te godine u Jajcu nije bilo upisa, a nisu mi dali idem u drugi grad za tu struku i tako sam završila za organizatoricu kulturnih djelatnosti", kaže 54-godišnjakinja i otkriva kako joj nije lako što njezina djeca ne žive u blizini.

Manda Filipović

Muž i ja imamo svoju kuću, imam dvoje djece , no trenutno živim samo s mužem. Teško mi je što su mi djeca otišla u inozemstvo, što su otišli trbuhom za kruhom, ali mi olakšava to što ih čujem svaki dan, svaki trenutak, minutu porukama i zahvaljujem internetu."Manda je već pobijedila u 'Večeri za 5' tako da ovaj put ne očekuje pobjedu i kaže: Prijavila sam se zbog druženja. Nisam se prijavila da pobijedim, ali ako pobijedim, znači da vrijedim."

Manda Filipović

Kakva će jela Manda pripremiti svojim gošćama - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.