Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20.15 sati

Danas kuha ugostitelj Elvis: 'Osim mene tu su četiri izazivača i neka najbolji pobijedi!'

Treći je dan kvarnerske 'Večere za 5 na selu' te je došao red na 42-godišnjeg Elvisa Lukšu da svojim prijateljima i gostima pokaže svoje kulinarske sposobnosti

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 8.6.2022. u 10:30
Play ponuda

Današnji domaćin je ugostitelj Elvis koji rodom dolazi iz Ludbrega, a na otoku Lošinju živi već gotovo 20 godina te se odlično uklopio u društvo iz Malog Lošinja. Svi ovotjedni kandidati poznaju se od ranije pa je atmosfera na svim dosadašnjim večerama bila opuštena, a jednako se očekuje i danas. „Od Elvisa imam visoka očekivanja, vjerujem da će se pokazati i da će biti dobar domaćin“, kazao je Neven, a ako Elvis želi prijeći u vodstvo i biti bolji od svog susjeda Marina, morat će se potruditi i zaraditi više od 38 bodova.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se jer je kolega spomenuo kako ide u emisiju pa sam rekao - zašto ne bih i ja probao da pokažem sam sebi kako mogu dobro skuhati i dobro se organizirati. Osim mene tu su još četiri izazivača i neka najbolji pobijedi!“ ističe današnji domaćin koji će gostima za večeru ponuditi riblje delicije pripremljene na nešto drugačiji način.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Što će Elvis pripremiti ekipi i koje će komentare dobiti na svoja jela – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' večeras od 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTROŠILI SVU SREĆU

Ono što je danima bilo u zraku se i ostvarilo! Reakcija Tomislava i Karmele je totalno sportska: 'Zaslužili smo ispasti'

Play ponuda

Više s weba