Večera za 5 na selu

Danas kuha Željko: 'Vodenjak sam, a za njih kažu da su veseli i dobri, da vole ljude i zabavljati druge'

Umirovljenik Željko Novosel iz naselja Jelševec u zagrebačkoj Gornjoj Dubravi prije deset godina sudjelovao je u 'Večeri za 5' i jako se veseli što će ponovno kuhati pred kamerama.

RTL.hr
27.10.2021 18:00

Živim u Zagrebu s četvero djece i četvero unučadi. Po struci sam automehaničar, posljednjih deset godina radio sam u zagrebačkoj Čistoći na reciklažnom dvorištu kao tehničar, a sada sam trenutno u mirovini. Iako zapravo ne mirujem, imam malo vrta, malo vinograda, nekakav mali grunt u Zagorju u Stubici, imam četvero unučadi tako da uvijek ima nekog posla", kaže 65-godišnjak koji ima uistinu zanimljiv hobi.

Željko Novosel

Od mladih dana, svoje 17. godine, amaterski se bavim glumom . Cijeli svoj život zabavljam ljude u raznim situacijama pa sam za Martinje martinjski biskup, za Vincekovo meštar ceremonijala te sam član Družbe vitezova Zlatnoga kaleža iz Donje Stubice. Po horoskopu sam Vodenjak, a za njih kažu da su veseli i dobri ljudi, da vole ljude i zabavljati druge - i ja sam takav", iskren je Željko.

Željko Novosel

Na pitanje zašto se ponovno prijavio u 'Večeru za 5 na selu', kaže: Zbog druženja s ljudima! Znam da nisam najbolji kuhar, kuham za svoje društvo, za prijatelje, ali ima puno boljih kuhara pa čak i u našoj ekipi od mene. Bitno mi je veselje, da mogu oraspoložiti ljude, ispričati neki vic, zapjevati, to je meni smisao druženja u toj emisiji."

Željko Novosel

Što će Željko pripremiti svojim gostima te kakva im je iznenađenja priredio - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.