Večera za 5

Danas u Bregani kuha Vanja: 'Večera za 5 na selu' jedina je emisija koju gledam na televiziji!'

Po struci je slikarska dizajnerica i umjetnička duša, no 21-godišnja Vanja opredijelila se za rad u školi kao asistentica na nastavi. Dolazi iz Bregane i teži zdravom načinu života i takvoj prehrani, a voli i planinarenje, drži slikarske radionice, vježba, vozi bicikl, isprobava nove zdrave recepte te se bavi i craft pivarstvom...

RTL.hr
19.04.2021 18:00

Završila sam školu primijenjene umjetnosti i dizajna, no nakon toga krenula sam smjerom ugostiteljstva, nisam se više željela profesionalno baviti umjetnošću. Nakon ugostiteljstva našla sam posao u školi kao asistentica u nastavi i imam osjećaj da je to moj poziv - pronašla sam posao koji mi odgovara i koji bih mogla raditi do kraja života. Na kraju dana, kad dođem iz škole, imam osjećaj da sam nešto korisno napravila", kaže Vanja i nastavlja: Sebe bih opisala kao kreativnu osobu, smirenu i velikodušnu. Rekla bih da je moja najveća mana to što ne nađem vremena za sebe. Volim se davati drugima i ne znam cijeniti svoje vrijeme."

Vanja Uzelac

U slobodno vrijeme slika, igra se sa psom i, naravno, kuha razne delicije, a na pitanje zašto se prijavila u 'Večeru za 5 na selu' , kaže: Glavni je motiv prijave to što volim kuhati, a i ta je emisija jedino što cijelo vrijeme gledam na televiziji pa kad sam vidjela da pišu prijave na ekranu, to me dodatno motiviralo."

Vanja Uzelac

Najčešće kuham vegetarijansku hranu , volim izbjegavati meso zato što mi je postalo malo dosadno - s vegetarijanskom hranom mogu malo više eksperimentirati. Također, volim kuhati ljute umake, ove sam godine sudjelovala na takmičenju ljutih umaka, gdje sam napravila ljuti pekmez od jabuke i osvojila drugo mjesto", dodaje Vanja koja od ovog tjedna očekuje dobru zabavu, druženje i nova prijateljstva.

Vanja Uzelac

Što će Vanja skuhati za svoje goste i priprema li im neko posebno iznenađenje - ne propustite pogledati od 20 sati na RTL-u!