Večera za 5 na selu

Danas u Velikoj Gorici goste dočekuje Silvio: 'Potrudit ću se pobijediti'

Silvio Stefanović zvani Kugla dolazi iz Velike Gorice, a osim kuhanja, uvijek će naći vremena za automobilističke utrke.

RTL
22.06.2022 18:00

Najveća strast i hobi su mi automobilističke trke, jako se volim voziti i na motoru; znači, utrke, radiona..., to mi je čar i ono za što živim. Pokojni tata prenio mi je ljubav prema motorima. I tako, iz godine u godinu to je prerastalo na sve veći motor s puno iskustava, no bilo je i padova, i onda smo se jedne godine prijatelj i ja odlučili okušati u automobilističkim utrkama. I na kraju, prošlo je već 16 godina. Uživam u tome, jednostavno bez toga ne mogu", kaže 46-godišnji Silvio i nastavlja: Poslije posla slijedi čisto opuštanje, ili radiona ili na terasi pivica u društvu, u klubu... Uvijek sam za opuštanje uz roštilj i dobru klopu."

Silvio Stefanović

Kao i u utrkama, ističe da mu je važna pobjeda i u RTL-ovoj kulinarskoj emisiji te ne krije svoj natjecateljski duh pa kaže: U 'Večeru za 5 na selu' prijavio sam se na nagovor prijatelja. Volim kuhati, a oni kažu da znam. Moja očekivanja? Potrudit ću se da pobijedim."

Silvio Stefanović

Hoće li to uistinu biti tako - pogledajte večeras od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'.