Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vrijedne ruke!

Darijo Vuković obožava svoj vinograd: 'Teško ga je obrađivati, no ja u tome uživam, svake subote sam na selu'

Trećeg dana 'Večere za 5 na selu' kuha Darijo Vuković. Automehaničar i vozač svoje protukandidate ugostio je na selu.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 8.2.2023. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Automehaničar i vozač teretnog vozila, Darijo Vuković, treći je kandidat koji će za svoje protukandidate kuhati u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu'. Iako dolazi iz Velikog Brda u Makarskoj, Darijo je večeru odlučio upriličiti u selu Dubrava pored Vrgorca. Ovaj otac dvoje djece voli svoj posao, a iznimno ga veseli i vrijeme koje provodi u svom vinogradu. Kuhanje mu je, kaže, hobi.

Trenutno se bavi vožnjom teretnog vozila, no bio bi sretan jednog dana vratiti se svojoj pravoj ljubavi - popravku automobila. Velika ljubav mu je i vinogradarstvo. "Prije tri godine sam počeo saditi lozu i svake godine sadim sve više i više. Trenutno imam tri tisuće loza. Vinograd je jako teško obrađivati, no ja u tome uživam i snalazim se jako dobro. Svake sam subote na selu, imam dosta vremena i to se ne može raditi ako se to ne voli", otkrio je Vuković.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Uz vino, bavi se proizvodnjom domaće rakije. "Uvijek nešto pečemo, ložimo, družimo se. Uz to sve se nauči i kuhati", otkrio je otkud ljubav prema kuhanju. U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi se dobro zabavio i bio bogatiji za još jedno životno iskustvo. Pobjedu, kaže, ne očekuje, no nada se dobrom društvu i kvalitetnom druženju.

Kakvo je druženje Darijo upriličio na selu - pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Majka 17 godina nije pitala za mene, a ruganje okoline je ostavilo traga'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba