Play ponuda
Play ponuda
VEČERA ZA 5 NA SELU

Dario ne prestaje podbadati Ivanku: Strategija je da joj malo zapaprim!

Današnja domaćica u „Večeri za 5 na selu“ zove se Andreja, dolazi iz Ivanca i pokazala se zahvalnom gošćom koja je dosad domaćicama podijelila devetke, a svoje je goste planirala osvojiti predjelom naziva Srolaj me nježno, glavnim jelom Nezadovoljna junica te desertom Složna braća kuću grade.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 4.3.2020. u 21:05
Play ponuda

„Stvarno luda imena“, komentirala je Ivanka, a i ostalim su se kandidatima baš jako svidjela. „Svi tako radimo da naša jela imaju posebnu priču“, rekla je gospođa Marija.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Tijekom pripremanja jela, Andreja je komentirala gospođu Ivanku - i to ne samo to što su ona i Vlatka majka i kći! „Ne znam koja je Ivankina motivacija za prijavu u ovaj show ako inače ne večera?“ čudila se ekonomistica. „Koju sam ja Vlatki ocjenu dala i koju će ona meni - to oni nemaju što zamjerati. I ne smiju! Ja ne ocjenjujem čovjeka, nego jelo i neka se srdi na mene tko hoće!“ zaključila je Ivanka.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Domaćica ih je dočekala pred kućom, popili su aperitiv i večera je ubrzo počela. Andreja je poslužila predjelo - pileća prsa, krem sir, gaudu sa špekom, sve omotano pancetom i uz hladni umak. Svima se svidjelo predjelo, i izgledom i okusom. „Top mi je dio onaj domaći omotani špek oko tih rolica“, komentirao je Dario.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Uskoro su prešli na glavno jelo - pašticadu na zagorski način. „Razočarala me Andreja s pašticadom zato što imamo toliko zagorskih jela koje je mogla odabrati“, komentirala je Ivanka, a Dario je samo dodao kako se to kod njih kaže - govedina na divlje. Domaćica im je ispričala kako je to pripremila po maminu receptu, no Ivanki je nakon predjela ipak bilo previše mesa. „Ja vam nisam mesna - jedem meso, ali vrlo malo. Toliko sam se mučila dok sam to prožvakala samo da ne bih uvrijedila Andreju“, rekla je, a Dario ju je provocirao kako je izjavila da ne jede poslije 18 sati. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Andreja je potom donijela desert - kolač od oraha, čokolade i jabuka, a Ivanka je ponovno bila razočarana zato što nije bilo nešto zagorsko. „Malo je bomba kolač“, rekla je Marija, a s njom se složila i Ivanka. „To je za onoga tko strašno voli slatko i gladan je jako“, dodala je Vlatkina mama. Poslije deserta goste je oduševila Ženska vokalna skupina Kaliope, a domaćica se toliko raznježila da je zaplakala.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Nije bilo prevelikih zamjerki, ali ni pretjeranog oduševljenja pa je Ivanka dala ocjenu osam zato što joj umak u glavnom jelu nije bio dovoljno gust, a i nije bilo dovoljno ljuto. Vlatka se odlučila za devetku jer joj se nije svidjelo kako su jela aranžirana, Dario je dao čistu desetku jer mu je sve bilo fenomenalno, a Marija se odlučila za sedmicu jer joj se nije baš svidjelo glavno jelo, kao i desert.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Sutra večeru priprema mladi kuhar Dario iz Bednje, a hoće li se smiriti strasti među natjecateljima ili će se i dalje nastaviti podbadati - ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 20 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba