Play ponuda
Play ponuda
Slavonac u Dalmaciji

David ima mnoge talente, a ples je jedan od njih: 'Plešem već 11 godina i plesat ću dok me noge nose!'

Svestrani David Vratarić rodom je iz Županje, no već 12 godina živi u Splitu, gdje će večeras pripremiti pravu 'Večeru za 5 a selu' za svoje nove prijatelje.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 13.4.2022. u 18:00
Play ponuda

David je po struci je magistar fizioterapije, no ima različite interese i hobije te mu je dan uvijek ispunjen do posljednje sekunde. Naime, on svira gitaru, piše pjesme, voli ići u teretanu, a obožava plesati!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Moglo bi se reći da mi je ples najveća ljubav, plešem već 11 godina i oduvijek me privlačila glazba i ples. To obožavam i plesat ću dok me noge nose! Dok plešem osjećam se kao da sam u drugoj dimenziji i tada je svijet bolji“, priznaje David koji najviše voli salsu, bachatu i kizombu. Uz to, David obožava kuhati, što je jedan od razloga za prijavu u RTL-ov kulinarski show.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Volim kuhati, to je isto jedna moja strast. Gledao sam mnoge kulinarske emisije i odlučio se okušati u tome. Pobjeda mi nije bitna, važno mi je da se zabavim i upoznam dobru ekipu. A ekipa je super i veselim se današnjem druženju“, ističe fizioterapeut koji se u Split preselio iz Županje prvenstveno zbog posla, gdje ima fizioterapeutski studio s bratom, ali i zbog žena.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Preselio sam se u Split zbog brata koji je tu došao na fakultet pa je i mene je povukao jer je rekao da se tu uživa u suncu, moru… A najviše me pridobio time da su u Splitu najljepše žene na svijetu pa sam rekao da dolazim!“ priznaje David koji planira ostati u Dalmaciji, a volio bi i da se njegovi roditelji jednog dana presele na jug.
„Slavonija mi ne nedostaje toliko, odemo za blagdane u Županju, ali tu mi je ispunjen dan pa ne stignem ni razmišljati o tome“, zaključuje David koji će večeras svojim novim prijateljima pripremiti večeru po njegovu guštu. A kako će je oni ocijeniti – pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
A FINALE JE PRED VRATIMA...

Parovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show!

Play ponuda

Više s weba