Večera za 5

Davor oduševio goste kao kuhar i kao domaćin: Najbolje dosad, prelijepo, fenomenalno!

U srijedu navečer zvijezda 'Večere za 5 na selu' bio je domaćin Davor Urh koji je, blago rečeno, oduševio protukandidate.

RTL TV
23.09.2020 21:12

Već kod samog dočeka natjecatelji su bili iznenađeni Davorovim gostoprimstvom, ali i njegovim izgledom pa su ga pohvalili u startu: Jako si zgodan i kamere te vole!"

Večera za 5 na selu

Nakon aperitiva ekipa se smjestila za stol, gdje im je domaćin servirao Lagano predjelo - platu sa sirom i voćem.

Predjelo je bilo divnog okusa, sir se baš slagao s dinjom, a pohani sir s grožđem. Rijetko to kombiniram, ali imat ću tu ideju u vidu za ubuduće", pohvalila je sve Mirjana , a isto su mislili i ostali gosti.

Predjelo je izgledalo šaroliko, lijepih boja i okusa, osvježavajuće i dobro", komentirala je zadovoljno Kata .

Večera za 5 na selu

Za glavno jelo Davor je poslužio dva slijeda - povrtnu krem juhicu i pastrvu na Tinin način, a oba su jela opet pokupila same pohvale.

Izgled i miris juhe bili su perfektni. Unutra je bilo svega i bila je fenomenalna! A i pržena je pastrva bila fenomenalna!" priznala je Vazma . Za kraj večere jedini desert koji Davor zna pripremiti bio je pravi šećer na kraju.

Večera za 5 na selu

Prekrasno izgleda, a po okusu i svemu mi je najbolji desert dosad, prelijepo!" oduševljena je bila Mirjana, a nakon niza dobrih komentara, ocjene su bile čista formalnost.

Večera za 5 na selu

Odlična juha, odlična pastrva i odličan desert. Iako nije bilo tipično goranski, sve u svemu raspoloženje i hrana su za čistu desetku", kazala je Vazma koja ga je nagradila najvišom ocjenom, baš kao i Edi jer mu je večera bila - odlična! Kata i Mirjana dale su mu devetke, Kata zato što je imala premalo mjesta za stolom, a Mirjana jer je još uvijek mlad i ima prostora za napredak. Davor je tako ukupno zaradio 38 bodova i tako se popeo na vrh ljestvice!

Večera za 5 na selu

Prezadovoljan sam večerom, sve su pojeli i sretan sam. Pohvalili su me i mislim da su i oni zadovoljni i da će sve biti dobro", zaključio je Davor svoju večeru.

Sutra kuha Edvard, Mirjanin sin, a hoće li on predstaviti mamine specijalitete ili ima neke skrivene adute u rukavu - pogledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u!