Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTERVJU

Davor Urh sad i službeno ima titulu najboljeg domaćina: 'Bilo je drama i dramica, ali najzanimljivije u ovom tjednu je to što sam pobijedio stare profi kuhare'

Tinu i Davora, sad već legendarni televizijski par, gledatelji su imali prilike upoznati tijekom prve sezone 'Superpara'. Naime, ovaj nevječani par iz Čabra skupa je 18 godina te ima dva prekrasna sinčića, ali i specifičan odnos zbog kojeg su mnogim gledateljima prirasli srcu.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 26.9.2020. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tina, pametna, draga i topla, ona je koja stoji čvrsto na zemlji dok je Davor glavni zafrkant i omiljeno društvo na svim zabavama. Stoga ni ne čudi što je Davor nakon 'Superpara' postao i zvijezda ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. I ne samo to, odnio je pobjedu u teškoj konkurenciji iskusnih ugostitelja s kojima se natjecao. Da, imao je sjajne recepte (koje je posudio od supruge i sestre), ali i atmosferu koja je potakla goste da baš njega odaberu za pobjednika. O dojmovima nakon pobjede, ali i životu nakon 'Superpara', Davor je otkrio u intervjuu za RTL.HR.

„Sretan sam zbog pobjede u 'Večeri za 5 na selu', pa naravno! Tko ne bi bio sretan zbog pobjede?! Tina je moja podrška u svemu i reagirala je pozitivno na moj nastup. Djeca su s nama gledala „Večeru za 5 na selu“ i bilo je fora, smijuljili su se sa strane... Dobio sam samo pozitivne komentare od mojih bližnjih“, kaže Davor te dodaje kako zbog  pobjede ne znači da je preuzeo glavnu riječ u kuhinji  „Kod nas doma sve je po starom; malo kuham ja, malo Tina - tko stigne“, objašnjava.

'Najviše sam uživao kod tete Mirjane'

Ovo iskustvo za njega je ipak bilo nešto drugačije od onog u 'Superparu', a kako je rekao i tijekom snimanja 'Večere za 5 na selu', na to se odlučio jer se ovog puta nije morao odvajati od djece te su mu kamere bile u njegovom Čabru. „Bilo je dobro sudjelovati u „Večeri za 5 na selu“, stvarno jedno dobro iskustvo. Najviše sam uživao u okusima na večeri kod teta Mirjane“, objašnjava.

Dodaje i kako je u tih tjedan dana imao prilike nešto naučiti od svojih susjeda iz Čabra i okolice na čijim je večerama bio gost. „Teta Katica mi je rekla kako je najhranjiviji dio ribe – rep, baš zanimljivo, a teta Mirjana mi je otkrila da u salatu od celera dobro paše i naribana jabuka - hvala! Najviše me se dojmila svježa punjena paprika kod gospođe Kate!“

Naravno, osim kulinarskog dijela emisije, ovotjedna 'Večera za 5 na selu' otkrila je i neke obiteljske odnose kandidata za koje Davor ranije nije znao pa se iznenadio kad su, recimo, Vazma i Mirjana otkrile da su sestrične. „Najneobičnije što sam proživio ovaj tjedan? Bilo je anegdota preko glave. Ne znam što točno izdvojiti - bilo je drama i dramica... Najzanimljivije u ovom tjednu je to što sam pobijedio stare profi kuhare, hahaha“, kaže.

'S Janom i Mikijem komentiramo novu sezonu 'Superpara''

A osim 'Večere za 5 na selu' Davor, kad stigne, pogleda i novu sezonu 'Superpara'. „Počeli smo je pratiti, ali zbog obiteljskih obveza, ne stignemo pogledati baš svaku epizodu. „Superpar“ nam je uvijek odličan za gledanje; sjetimo se naših lijepih trenutaka provedenih u toj istoj kući. Svi kandidati su zabavni i posebni na svoj način i neka najbolji pobijedi!“, poručuje zvijezda prve sezone kojem je, osim slave, show donio i sjajna prijateljstva.

„Ponekad se čujemo s Janom i komentiramo malo i novu sezonu. Zadaci i izazovi su podjednaki i jako zabavni. A zadatak koji će mojoj Tini i meni mi zauvijek ostati u sjećanju je kad sam je morao zaštititi od mlaza vode!“, kaže kroz smijeh prisjećajući se dogodovština koje su sad iza njih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Večera za 5 na selu (nove epizode)

kulinarski show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 20.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Zoran prešao u ovotjedno vodstvo: ‘Oborio je rekorde, pojela sam ono što inače ne jedem’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba