Večera za 5

Davor Urh sad i službeno ima titulu najboljeg domaćina: 'Bilo je drama i dramica, ali najzanimljivije u...

Tinu i Davora, sad već legendarni televizijski par, gledatelji su imali prilike upoznati tijekom prve sezone 'Superpara'. Naime, ovaj nevječani par iz Čabra skupa je 18 godina te ima dva prekrasna sinčića, ali i specifičan odnos zbog kojeg su mnogim gledateljima prirasli srcu.

RTL.hr
26.09.2020 10:00

Tina , pametna, draga i topla, ona je koja stoji čvrsto na zemlji dok je Davor glavni zafrkant i omiljeno društvo na svim zabavama. Stoga ni ne čudi što je Davor nakon 'Superpara' postao i zvijezda ovotjedne 'Večere za 5 na selu'. I ne samo to, odnio je pobjedu u teškoj konkurenciji iskusnih ugostitelja s kojima se natjecao. Da, imao je sjajne recepte (koje je posudio od supruge i sestre), ali i atmosferu koja je potakla goste da baš njega odaberu za pobjednika. O dojmovima nakon pobjede, ali i životu nakon 'Superpara', Davor je otkrio u intervjuu za RTL.HR .

Sretan sam zbog pobjede u 'Večeri za 5 na selu', pa naravno! Tko ne bi bio sretan zbog pobjede?! Tina je moja podrška u svemu i reagirala je pozitivno na moj nastup. Djeca su s nama gledala Večeru za 5 na selu" i bilo je fora, smijuljili su se sa strane... Dobio sam samo pozitivne komentare od mojih bližnjih", kaže Davor te dodaje kako zbog pobjede ne znači da je preuzeo glavnu riječ u kuhinji Kod nas doma sve je po starom; malo kuham ja, malo Tina - tko stigne", objašnjava.


'Najviše sam uživao kod tete Mirjane'

Ovo iskustvo za njega je ipak bilo nešto drugačije od onog u 'Superparu', a kako je rekao i tijekom snimanja 'Večere za 5 na selu', na to se odlučio jer se ovog puta nije morao odvajati od djece te su mu kamere bile u njegovom Čabru. Bilo je dobro sudjelovati u Večeri za 5 na selu", stvarno jedno dobro iskustvo. Najviše sam uživao u okusima na večeri kod teta Mirjane", objašnjava.

Dodaje i kako je u tih tjedan dana imao prilike nešto naučiti od svojih susjeda iz Čabra i okolice na čijim je večerama bio gost. Teta Katica mi je rekla kako je najhranjiviji dio ribe – rep, baš zanimljivo, a teta Mirjana mi je otkrila da u salatu od celera dobro paše i naribana jabuka - hvala! Najviše me se dojmila svježa punjena paprika kod gospođe Kate!"

Naravno, osim kulinarskog dijela emisije, ovotjedna 'Večera za 5 na selu' otkrila je i neke obiteljske odnose kandidata za koje Davor ranije nije znao pa se iznenadio kad su, recimo, Vazma i Mirjana otkrile da su sestrične. Najneobičnije što sam proživio ovaj tjedan? Bilo je anegdota preko glave. Ne znam što točno izdvojiti - bilo je drama i dramica... Najzanimljivije u ovom tjednu je to što sam pobijedio stare profi kuhare, hahaha", kaže.


'S Janom i Mikijem komentiramo novu sezonu 'Superpara''

A osim 'Večere za 5 na selu' Davor, kad stigne, pogleda i novu sezonu 'Superpara'. Počeli smo je pratiti, ali zbog obiteljskih obveza, ne stignemo pogledati baš svaku epizodu. Superpar" nam je uvijek odličan za gledanje; sjetimo se naših lijepih trenutaka provedenih u toj istoj kući. Svi kandidati su zabavni i posebni na svoj način i neka najbolji pobijedi!", poručuje zvijezda prve sezone kojem je, osim slave, show donio i sjajna prijateljstva.

Ponekad se čujemo s Janom i komentiramo malo i novu sezonu. Zadaci i izazovi su podjednaki i jako zabavni. A zadatak koji će mojoj Tini i meni mi zauvijek ostati u sjećanju je kad sam je morao zaštititi od mlaza vode!", kaže kroz smijeh prisjećajući se dogodovština koje su sad iza njih!