Play ponuda
Play ponuda
divna djeca

Dejan o odnosu sa starijom kćeri i sinom: 'Njemu nisam ništa zabranio jer on još nema onih ljubavnih problema...

Keramičar Dejan ne smatra se strogim ocem, ali kako sam ističe, to je najbolje pitati njegovu kćer

rtl.hr/ 18.10.2022. u 9:45
Play ponuda

U mjestu Ivančani svoje mjesto pod suncem su pronašli Dejan Jeličić i njegova obitelj. Tek je početak tjedna, ali ako je pitati Dejana, on će kući sa sobom odnijeti pobjedu u ovotjednom izdanju showa 'Večera za 5 na selu'. Njegova tajna? Dejan tvrdi kako se ona krije u svakodnevnom kuhanju.

Bavi se knaufom i keramikom, a upravo ga je ta struka odvela na dvije godine dug rad u Njemačkoj gdje je bio zaposlen kao građevinski radnik. Zbog tamošnje radne atmosfere gdje je u fokusu samo rad i novac, Dejan se brzo vratio kući.

"Imam dva klinca, muško i žensko. Oni su okej i puno su veći. Puno je lakše s njima nego kad su bili mali. Nema prematanja i nema ničega", kazao je 41-godišnji Dejan koji očito dobro pamti buđenja usred noći, mijenjanja pelena i sličnih svari zbog kojih se nije baš naspavao dok su djeca bila mala.

Određenom dijelu roditelja diže kosa na glavi kada njihova djeca uđu u tinejdžerske dob, ali ne i Dejanu. Prema njegovim riječima, djeca su mu sada super: "Ma nije, čim se super slažemo. Kad sve znam onda je dobro".

Ne smatra se strogim ocem, ali prema onome što govori, o njegovoj strogosti je najbolje pitati kćer. "Mislim da ona nema uopće frke sa mnom", kratak je i jasan Dejan Jeličić.

"Još joj dosad ništa nisan zabranio. I da, slažemo se super. Sina nisam isto ništa (zabranio) jer je on manji i tako. S njim još nema onih ljubavnih problema niti išta pa je on okej", misli najbolji kuhar u obitelji Jeličić.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
A FINALE JE PRED VRATIMA...

Parovi nisu oduševljeni prijašnjim natjecateljima, a Martina i Ismael napustili show!

Play ponuda

Više s weba