Večera za 5

Denis iskreno priznaje: 'Nisam emotivno ispunjen, nedostaje mi ljubavi, čekam da se dogodi'

Mladi konobar Denis Golek s bratom živi u mjestu Kokinec pokraj Bjelovara, a gledatelji ga poznaju iz emisije Ljubav je na selu." Otkriva kako su si brat i on posložili život, nedostaje li mu ljubav te što planira raditi u budućnosti.

RTL.hr
12.03.2020 18:00

Ima trenutaka kad se brati ja slažemo, kad se svađamo, ipak je je riječ o dva muškarca u jednoj kući, ne može to svaki put ići glatko. No u kuhinji nam nikad ne vlada kaos; kad je brat u kuhinji, ja nisam i obrnuto. A i kad je o kuhanju riječ, kad radim, odmah čistim tako da je kod mene sve uvijek čisto. Veliki sam čistunac, volim da je kod mene sve po špagi, volim uvijek biti u pravu, a i sâm sam sebi lijep, zgodan", kaže današnji domaćin kojemu je jako važna zdrava prehrana i vježbanje .

Denis vježba

Sport je oduvijek u mom životu, a odnedavno idem intenzivnije u teretanu. Bavio sam se borilačkim vještinama. Nisam bio zadovoljan svojim izgledom, odlučio sam smršavjeti i nabiti mišiće kako bih bio sretniji. Važan mi je fizički izgled, volim da sam sebi privlačan jer ako si sam sebi privlačan - bit ćeš i drugima, to je moja filozofija ", kaže i dodaje kako često za njega misle da je umišljen, no ne mari za to jer ima svoju filozofiju: Ako ne pričaju o tebi, nisi interesantan. Što više pričaju, znači da si interesantna osoba."

Denis crta

Denis otkriva i kako je kao dijete zavolio crtanje i otad se bavi time. Gledao sam Pokemone i Digimone i nisam si mogao priuštiti te karte pa sam si ih nacrtao i vidio da mi to baš ide."

Denis pokazuje kuću

Dodaje i kako su prije u Kokincu imali i životinje i svoj vrt, ali otkako mu je mama umrla, a tata radi u Njemačkoj - brat i on se jednostavno ne stignu baviti time. U planu mi je ostati živjeti ovdje, ali sve ovisi o tome hoću li dobiti posao. Zapravo želim od dijela kuće napraviti pečenjaru ako ne odem raditi u inozemstvo", kaže Denis i priznaje: Emotivno nisam ispunjen - uvijek nešto fali, ljubavi fali. No i ne trudim se baš trenutačno oko toga jer se ljubav kod mene mora dogoditi.