Večera za 5

Denis o Kockinom glavnom jelu: 'Obično jelo, ništa specijalno dekorirano, sve već viđeno'

Denis je alergičan na gljive kojih je itekako bilo u Kockinim jelima.

RTL TV
10.03.2020 16:00

Simpatični radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka skuhao je prvu ovotjednu večeru u showu 'Večera za 5 na selu' .

Već na početku večere kazao je kako će dati sve od sebe i napraviti, po njegovom sudu, ukusna jela, a ostalo je na gostima.

Večera za 5 na selu

"Skuhat ću najbolje što znam pa kako ispadne. Ukusi su različiti i teško je svima pogoditi ukus. Možda će mi dati loše ocjene, ali time se ne zamaram. Bitno mi je da se zabavimo, pojedemo, popijemo i družimo. To je najveća draž u životu, nije bitno samo pobijediti", najavio je Kocka , koji je u početku imao malu tremu.

Za svoju večeru Kocka je dobio ukupno 32 boda, a uz juhu, kojom je oduševio sve ostale kandidate, Denis je "zaboravio" na svoju alergiju na gljive.

"Juha je bila uspjeh, a to što ja nisam smio jesti gljive, to nije njegova nego moja stvar, ali izbjegavao sam ih koliko sam mogao." Ipak, Denisa nije previše oduševilo glavno jelo prema kojem je bio poprilično kritičan, ali samo na početku.

Radilo se o "super odresku". "Onak, obično jelo. Ništa specijalno dekorirano, sve što je već viđeno, samo je sastav mesa bio drugačiji", iskreno je komentirao. Radilo se o pohanom mljevenom mesu, što nije baš uobičajeno.

Večera za 5 na selu

"Okusommi je glavno jelo bilo fino, dobro i lijepo začinjeno", ipak je imao riječi hvale Denisiako je i u ovom jelu bilo gljiva pa se našalio kako će vidjeti što će biti kada dođe kući.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu!

Večeras kuha prva ženska kandidatkinja Diana, a čime će ona pokušati impresionirati goste, pogledajte od 20 sati na RTL-u!