Večera za 5 na selu

Desert Rajifovo veselje nije baš razveselilo goste

U večerašnjem, novom tjednu 'Večere za 5 na selu', natjecatelji dolaze iz Samobora i okolice, a tjedan je otvorila Natalija iz Podsuseda.

RTL.hr
21.11.2022 21:35

Na Natalijinom popisu namirnica za večerašnji jelovnik našli su se sastojci poput šampinjona, pršuta, hajdine kaše, šumskog voća i mnogih drugih. Svi sastojci s ovog popisa su mi super i sve ih jedem", rekao je Saša.

Natalija Ćilimković

Natalija je svoja jela nazvala maštovito, pa je predjelo dobilo ime Jesenska čarolija, glavno jelo Kumini smotuljci, a desert Rajifovo veselje. Za vrijeme kuhanja Natalija je imati mala nezgodu – zapalila joj se tavica, no koliko god ona tvrdila da joj to što je kuharica ništa ne znači, dokazala je drugačije kad se suočila s 'vatrenom' nezgodom.

Punjene gljive su bile dobre, malo su bile već čvrste, ali ja sam zadovoljna", rekla je Paulina. Gljive su bile suhe i dosta tvrde, ali pršut je bio dobar i općenito nije to bilo loše", objasnio je Saša.

Natalija Ćilimković

Glavno jelo je Saša pokudio. Izgled glavnog jela mi je bio prejednostavan, punjene svinjske rolice, ništa posebno", komentirao je Saša, ali dodao da je okus jela bio dobar. Umak u glavnom jelu je bio odličan, baš se potrudila", rekla je Ksenija.

Natalija Ćilimković

Desert Rajifovo veselje nije svima sjeo kako je Natalija zamislila. Okus samog deserta je bio dobar, a kolač mekan, možda previše mekan", rekao je Saša, a Ivana je rekla da voli kiselkaste kolače pa joj je bio ukusan dok se Kseniji nije baš svidio.

Došlo je vrijeme za ocjenjivanje – Paulina joj je dala devetku, Saša osmicu uz obrazloženje da je očekivao više od predjela, a glavno jelo mu je bilo prejednostavno. Ksenija je isto dala osmicu jer joj je predjelo bilo suho, a u glavnom jelu je salata bila preslana. Ivana je Nataliji dala desetku jer joj je sve bilo ukusno.

Natalija Ćilimković

Sutra kuha Ivana, a hoće li osvojiti više od Natalijinih 35 bodova gledatelji će otkriti od 20.15 sati.