Večera za 5

Diana: 'Moja kći Rebeka moja je najveća snaga, zbog nje sam postala jača od stijene'

Prodavačica Diana nedavno se preselila u mjesto Brezovac pokraj Bjelovara, gdje živi s majkom i svojom mezimicom, kćerkicom Rebekom, a iznimno je ponosna što je dosad ostvarila sve što je kao tinejdžerica zapisala u jedan adresar.

RTL.hr
10.03.2020 18:00

Odlučila sam se za malo mirnije krajeve da nisam u onoj buci, među autima, tu vlada mir...Svakako je prednost života na selu to što možeš imati svoj vrt. Da je ljeto, imala bih sve i ne bih morala ići na tržnicu", rekla je Diana koja je trenutačno zaposlena u trgovini sa stvarima za torte i kolače.

Diana u vrtu

Trenutačno sam zaposlena kao prodavačica u trgovini sa stvarima za torte i kolače. Za taj posao treba biti maštovit i probuditi dijete u sebi da bi bio kreativan. Te balone ne može raditi netko tko će ih napraviti reda radi, preko volje, jer to onda neće ispasti kao netko tko to radi s ljubavi i voljom", naglašava večerašnja domaćica koja iskreno priznaje da voli puno pričati i podijelila svoj najtužniji trenutak u životu.Gubitak oca ne može se nadomjestiti ni s čim, nema tu riječi utjehe i svaki dan sve više fali, ne možeš zaboraviti taj osjećaj, stalno očekuješ da će on od negdje doći... Moja kći Rebeka mi daje snagu za idem dalje", kaže prodavačica koja svoju Rebeku smatra suncem u svom životu i zbog nje smatra da je jača od stijene.

Diana s kćeri

Za vrijeme srednje škole dobila sam jedan adresar u koji sam upisala da do svoje 24. godine želim postati majka kćeri, imati svoj auto i biti zaposlena. Na adresar sam zaboravila, no našla sam ga kad je moja kći imala godinu i pol dana i baš sam bila sretna jer sam sve ostvarila što sam i napisala", ponosno kaže Diana koja naglašava da je vrlo zabavno živjeti u kući u kojoj vladaju žene - njezina majka, njezina kći i ona!

na večeri kod Diane

Stalno nešto mijenjam po kući, baš kao i moja mama, a i kći doda neki svoj detalj. Primjerice, ja stavim slike po svom ukusu, mama po svom, a onda dođe kći i stavi zvijezde na zid... Nema dana da kod nas nema svađe, ali kad padne noć, sve tri smo tu, upalimo televizor, jedemo kokice i uživamo", zaključila je crvenokosa Diana .