Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Slatko i slano

Dinka sve iznenadila: Očekivali utjecaj Bosne na Cresu, a dobili švedsku kuhinju!

U današnjoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ prodavačica Dinka svojim je izborom namirnica odlučila šokirati ostale natjecatelje!

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 26.6.2019. u 22:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako je Dinka podrijetlom iz Bosne, kandidati su na njenoj večeri očekivali i takvu kuhinju, a prema njezinim sastojcima - činilo se da nisu pogodili. „Malo mi je čudno to banana i kivi... Tipično cresko voće..., moglo bi biti jako interesantno, a vidjet ćemo je li i ukusno“, komentirao je Plamenko i u šali dodao: „S gospođom Dinkom sve je moguće! Recimo, baklava od janjetine.“

Dinkin jelovnik sastoji se od predjela naziva Sirna lambada, glavnog jela Svinjska rapsodija i deserta Iznenađenje s narančom. „Mamma mia, lambada... Ne usudim se komentirati... Ozbiljno“, rekla je Lina, a Sandra dodala: „Žalosna sam. Htjela sam i očekivala baklavu.“

Lina je naposljetku zaključila: „Mi smo nju malo skrenuli s bosanskog puta - došla je s osamnaest godina i imali smo vremena da je klešemo.“

Doček na rivi

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Goste je Dinka dočekala na rivi, a svi su bili oduševljeni pogledom, aperitivima i veselom domaćicom. Kad je stiglo predjelo na stol, svima je jako lijepo izgledalo, no Sandra je ponovno morala spomenuti kako je tužna što nema baklave.

„Drugi put kad dođeš kod mene, bit će baklava“, rekla joj je Dinka, a Sandra je obrazložila: „Više sam puta probala njezinu baklavu i to je najbolja baklava koju sam ikad jela bilo gdje.“

Plamenko se osvrnuo na predjelo: „Vrlo sam ugodno iznenađen, a inače ne volim slatko i slano“, a i Lini se svidjela kombinacija gorgonzole, kruške i pršuta.

Riskantno glavno jelo

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Uslijedilo je glavno jelo, koje su kandidati proučavali sa zanimanjem. „Prvo što sam vidjela bio je kivi i nisam mogla shvatiti što radi u sosu“, komentirala je Lina, a Plamenko dodao: „Žao mi je, mislim da je to bio hrabar pokušaj da se nekoga impresionira, ali nažalost, vrlo neuspio.“ Ipak, nisu svi bili tako kritični, Asunti se svidjelo glavno jelo. „Domaćica je puno riskirala jer je bilo jako pikantno, ali meni je strašno prijalo“, rekla je. Desert je svima bio ukusan, no Sandra je još jednom spomenula koliko je razočarana što nije bilo baklave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Napokon - baklava!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Potom je Dinka na najljepši način iznenadila goste - na dar su dobili toliko željenu baklavu, a nitko nije bio sretniji od Sandre. „Hvala Bogu da je došla ta baklava“, u šali je rekao Spomenko zato što ju je Sandra cijeli dan hvalila. No tu nije bio kraj iznenađenjima jer su druženje kod Dinke završili pjesmom.

Dinka je za svoju neobičnu večeru od Asunte dobila devet iako joj se sve svidjelo na večeri, Lini je sve bilo super pa je Dinka dobila prvu desetku u ovom tjednu, Sandra je dala osam jer joj je glavno jelo bilo preljuto, a krumpir slabo prezentiran, a Spomenko se odlučio za ocjenu šest!

A hoće li se Lina odlučiti za tradicionalni jelovnik ili je poput Dinke prepuna iznenađenja, ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ od 21 sat na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VEĆ ŠEST GODINA

Luka o braku: 'Smatram da se nisam rano oženio, bila je to ljubav na prvi pogled'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba