Večera za 5 na selu

Djevojke potpuno razočarane Sašinim jelovnikom i samopromocijom – zaradio sićušnih 19 bodova!

U sklopu Samobora u naselju Molvice večeras kuha kamenoklesar Saša

RTL.hr
23.11.2022 21:30

Na Sašinu jelovniku naći će se kulen, guščja jetra, junetina, jaretina, čokolada te mnogi drugi sastojci. Najviše mi se sviđa, kulen, junetina i tikvice, ovo drugo bi izbrisala s jelovnika", reći će Paulina.

Natalija je rekla da je popis namirnica zbrda-zdola. Popis namirnica je malo pretjeran, sve je zbrda- zdola! Ima kulena, junetine, jaretine, pomiješao je svašta nešto te sastojke", komentirat će Natalija.

Sašine gošće danas će za predjelo kušati Suho, masno fino, za glavno jelo Šarenog dinosaura te za desert Rashlađeni vulkan. Sve u svemu, ništa specijalno. Jako su velika moja očekivanja od Saše, ali pogledom na namirnice srušila su mi se ta očekivanja. Ipak, od nekih sastojaka, poput guščje jetre, očekujem spektakl od predjela", kritički je rekla Natalija.

Natalija Ćilimković

Mislim da će moja večera biti bolja od prethodne dvije", rekao je Saša. Čim je došlo predjelo na stol Saša je mogao zaključiti da tome neće biti tako jer je Natalija odmah komentirala da je razočarana, a kad je doznala da su sve namirnice u Sašinom predjelu iz OPG-a, osim pogačica, morala mu je i to natuknuti. Ovi podlošci na kojima jedete su moj proizvod, ručni rad", želio se pohvaliti Saša, ali Natalija je imala što reći: Ja bih više voljela da si ti meni nešto ručno napravio na ovom tanjuru jer tu nema ničeg tvojeg".

Saša Oršanić

Papričica je bila jako ljuta s tim da sam Saši napomenula jučer da sam alergična na ljutinu, ali nije mu bilo stalo pa je mogao narušiti moje zdravlje, to je strašno. Uglavnom puno zujanja malo meda!" ljutito je komentirala najglasnija gošća.

Glavno jelo u Nataliji je izazvalo potpuno drugo raspoloženje od predjela. Fantastično izgleda, vidi se da si se potrudio!", rekla mu je Natalija dok Ksenija nije mogla jesti glavno jelo. Ne jedem jaretinu jer mi je prejak miris i diže mi se želudac", kazala je Ksenija. Na kraju je i Natalija zaključila kako se borila da nešto uspije pojesti. Okus glavnog jela nije valjalo i jako je hrabro poslužiti četiri djevojke s jaretinom", nastavila je Natalija.

Saša Oršanić

Niti desert nije naišao na dobre kritike, a djevojke su se pitale da li je i sladoled isto iz nečijeg OPG-a, na što je Saša odgovorio da je sladoled iz dućana.

Saša Oršanić

Došlo je vrijeme za ocjenjivanje: Ksenija mu je dala šest, Paulina pet, Ivana četvorku baš kao i Natalija pa je Saša skupio sićunih19 bodova.

Saša Oršanić

Sutra od 20.15 sati kuha Ksenija koja će ekipu ugostiti u Bregani.