Play ponuda
Play ponuda
Današnji domaćin

Dočasnik Mario iza sebe ima bogato životno iskustvo: 'Kuhao sam čobanac usred Afganistana'

Četvrtu ovotjednu 'Večeru za 5 na selu' pripremit će 51-godišnji Mario Jukić, umirovljenik koji je svoj cijeli radni vijek proveo u vojsci, a dolazi iz mjesta Poličnik kod Zadra

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 16.6.2022. u 18:00
Play ponuda

Veseli Mario odlično se uklopio u zadarsku ekipu 'Večere za 5 na selu' jer je, kako kaže, vrlo društvena osoba koja voli život, zafrkanciju i zabavu. „Volim ići na utakmice, volim se družiti s ljudima i ići na boće. Volim i pobijediti na boćama, volim se natjecati, volim gledati 'Večeru za 5 na selu' i odjednom mi je palo na pamet da se prijavim. Od mene možete očekivati dobru zafrkanciju, dobru pjesmu i da se dobro zabavimo!“ ističe 51-godišnji dočasnik u mirovini koji je cijeli svoj radni vijek proveo u vojsci.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Kuhao sam u vojsci u ratnom i u mirovnom stanju, a dosta sam kuhao i u Afganistanu, gdje sam bio na tri mirovne misije. Ondje smo pekli peku, a moj prijatelj Slavonac me naučio pripremati čobanac pa sam kuhao čobanac usred Afganistana u Kabulu“, otkriva Mario.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Otkako je u mirovini Mario voli uživati u dobroj hrani i piću, ali i dobroj pjesmi pa tako ističe svog najdražeg pjevača i velikog prijatelja Mladena Grdovića. „Mladen i ja smo se upoznali 90-ih godina i sad smo kao prijatelji. Išao sam na njegove koncerte koji su mi bili najdraži koncerti cijele nađe estrade, a kad imamo vremena onda se nađemo u mojoj konobi, baš smo na Veliki petak kod mene jeli ribu“, kaže Mario koji je čak i svoju konobu nazvao po Grdoviću te ga je pozvao da bude njegov gost iznenađenja na večeri.

Image
Foto:
Image

„Konoba se zove Cule po mom zadarskom slavuju Mladenu Grdoviću, to je njegov nadimak. Pozvao sam ga, no vidjet ćemo hoće li doći jer je malo boležljiv pa će mi javiti hoće li doći ili neće“, otkriva Mario koji će za svoje goste pripremiti tradicionalna dalmatinska jela, ali i pravu dalmatinsku feštu za kraj večere.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Koje će ocjene dobiti i kako će proći Marijeva 'Večera za 5 na selu' - pogledajte večeras u 20.15 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GATARA IH RAZVESELILA

Ismael i Martina ne mogu doći sebi od sreće zbog proricanja tarot majstorice: 'Dobit ćete dijete kroz godinu dana'

Play ponuda

Više s weba